Zdravim, zvycajne nepisem nic na stranky tohto typu, ale dneska spravim vynimku. Moj problem je ze si neviem najst dievca, uz to trva cele roky ale byvalo to take s pauzami niekedy som skusal a niekedy som sa vôbec nestaral. Pred nedavnom som zacal chodit na vysoku skolu, so studiom som zatial spokojny (co je to hlavne pre vysoku skolu) no co sa tyka spoluziakov to je zatial nic moc. Pre porovnanie na strednej sme boli skvely kolektiv uz takmer od zaciatku. Taktiez mam za sebou za posledny rok dost blbe, nestabilne a komplikovane obdobie. V lete sa mi stala dost hnusna vec o ktorej pomlcim, ktora ma psychicky velmi zasiahla a potom som si povedal ze uz jednoducho koncim a nebudem sa starat. No dnes som sa dozvedel od môjho dobrého kamosa s ktorym sa poznam uz 15 rokov, ze sa mu zrejme nieco "rysuje" ale nijak som to neriesil, lebo my sme sa nikdy o týchto veciach nebavili. Vzdy som mal v tejto oblasti smolu asi alebo neviem niekedy mam pocit ze to je naschvál ze ma nikto nechce a ani ziadna pozitivne vyhliadky do buducna nevidim. Vseobecne vsak mozem povedat ze ludia co poznam ma vseobecne maju radi a s vacsinou si vychadzam dobre. No vzdy ked som nieco skusal na baby co i len sa porozpravat/viacej spoznat bolo vidiet ze absolutne nemaju zaujem, je pravda ze v tom niesom vôbec dobry skor opacne. Co sa tyka môjho vyzoru tam tiez absolutne netusim no myslim si ze sa neda povedat ze som uplne skaredy, ved predsa 1000 ludi 1000 chuti. Vdaka dopredu za akekolvek rady, snad sa mi sem niekto ozve.
Ako si najst priatelku?
Ked ja som sa nikdy so zenskymi nevedel az tak dobre rozpravat ako s chalanmi predsa je to ine, niekedy mi to nerobi ziadny problem niekedy ano, zalezi kdo to je. Napr. ked sa mi dost paci vzdy som nervozny a podobne. Co sa tyka image a obliekania s tym nemam problem, vzdy sa obliekam solidne a do posilky som tiez aktivne chodil cca pred rokom a pol ked som este na strednej bol. Snazim sa si vsimat veci naokolo no u mna je castokrat problem odhadnut baby okolo mna, ako ja viem odhadnut vselico ale tuto sa moj "radar" ukazuje ako vadny. Okrem toho co som pozistoval tak teraz na vyske co som spoznal novych ludi tak takmer vsetky baby su zadane, takze znova negativne novinky.
Hlavne si musíš viac veriť kámo. Mal by si to neunávne skúšať a raz bude jedna šťastná, že si ju oslovil. Všímaj si ženy ako reagujú či na teba nejaká stále pozerá,či je rozprávanie s tebou príjemné pre ňu a podobné detaily.
Neviem ako vypadáš, ale možno by pomohla zmena imidžu, obliekania či návšteva fitka :)
Hlavne si viac ver. Uvidíš, že skôr či neskôr príde nejaká slečna :)
mario01471 tak ja som zase konkretne toto nezazival az takto. Mozem vedet kolko mas rokov?