kokos, ja by som takto zit asi nedokazala :D obdivujem tych, ktori ano, ale tak trochu ich aj lutujem, pretoze prichadzaju podla mna ovela :D
Vitariánstvo
podla mna tam ide skor o jedlo ako o napoje, ale pobavila si rozhodne :D
to akože ani čaj si nemôžem zaliať? :D
myslim si, ze to nejak dlhodobo udrzatelne nie je, kedze niektore zlozky potravy sa takto nahradit nedaju a casom isto telu zacnu chybat a moze to sposobovat aj zdravotne problemy
je vobec ale toto dlhodobo udrzatelne? clovek potrebuje mat aj nieco teple, nie?
vitarianstvo je fajn, aspon mne sa to pozdava, ale neviem si predstavit, zeby som ja sa na take nieco dala :)
Don't know why its happening www.myiclubonline.onl
not really sure as if to make ground to be just vegan but It is easy to live environmentally friendly way by following healthy lifestyle which reduces the risk of heart attack diabetes and some cancers. According to www.diplomaassignments.com followed by aforementioned benefits it also improves cholesterol levels moderating body weight
ono musí byť podľa mňa aj náročné sa takto stravovať, to si asi treba aj pripravovať dopredu jedlo a nosiť si. lebo to ani všade v reštaurácii sa asi vitariáni nenajedia.
vzdať sa niektorých potravín by mi nerobilo problém. ale neviem si predstaviť dlhodobo sa takto stravovať. možno ešte v rámci takej nejakej očisty.
Prečo práve surová strava? Aké benefity prinášajú zelené smoothies a odkiaľ berú vitariáni bielkoviny? Na toto a ešte veľa iných zaujímavosti vám odpovie v našom interview Andrej Maťko, vitarián dušou i telom.