Priatel vela pracuje, ako to vydrzat?

Príspevok v téme: Priatel vela pracuje, ako to vydrzat?
ssss.11

Ahojte, prosim vas o radu na moj problem. Ci sa vobec s tym da nieco robit, alebo musim mat ja vacsiu trpezlivost ?
Mam priatela cca mesiac a pol - starsi, uspesny muz kt.ma vysoke postavenie a pracuje od poobedia do vecera 22. Ja chodim do skoly, takze cez tyzden si iba volame, max.ma vytiahne na veceru raz za pracovny tyzden - a cez vikend sme spolu v sobotu. Ale stalo sa aj to, ze za 2 tyzdne sme sa videli len 2x...trapi ma to,chcela by som s nim viac. Ale co kvitujem, su tie telefonaty, zaujima sa neustale ako sa mam co robim atd.+ smsky.
Je velmi zodpovedny takze veci ze moze mat druhu prosim si nechajte pre seba.Ked som s nim, sprava sa aj celkovo vyzaruje s neho ze je zamilovany do mna.Gentleman, no takeho som nestretla este. Ale ako to vydrzat prosimvas?Mam chut ho vidiet kazdy den:-( stale viac mi chyba. Co by ste mi poradili? Velmi sa tesim ked si volame,ale to E sa nevidime mi dava pochybnosti - ze ako by to slo takto dalej.Zeny radi teoretizuju a robia si v hlave mišung potom..ved to poznate

ssss.11

Tak je jasne ze s jeho pracovnou dobou a celkovo ze musi niekedy aj cez vikend pracovat tak s tym nic nespravim..asi sa budem musiet naucit s tym zit, a vyplnit si ten cas co sa nevidime niecim.

Filip TT - ja nechcem aby bol uspesny zabezpeceny a doma. Viem ze praca ho bavi a prajem mu aby sa mu darilo,len o kusok viac sa vidiet,kedze su to zaciatky vztahu. Niesom ziadna petka :-)

Filip TT

pripominas mi petku03 ktora tu mala pred casom temu.

Myslim, ze s tymto nespravis nic.

Lasica raz povedal, ze zeny chcu, aby ich muz bol uspesny, zabezpeceny a aby bol doma. Toto ale asi nie je tvoj pripad, ty mozno nepotrebujes, aby tvoj muz bol az takto uspesny a zabezpeceny.

Ak si petka03, tak je dost mozne, ze korenom rozpadu toho jeho predchadzajuceho vztahu, ktory ho tak trapi, bolo prave toto.