FB je stvorený pre exhibicionistov a chválenkárov

Príspevok v téme: FB je stvorený pre exhibicionistov a chválenkárov
jese

Aj vy s tým súhlasíte?
Ako som si všimla sú na fb ľudia ktorým fb prišiel ako vhod a narodili sa do správnej doby kedy fb existuje pretože taká očividná možnosť ako sa chváliť na verejnosti a vystavovať svoju "krásu tela" ako je v dnešnej dobe ešte nikdy v minulosti nebola. Veď dnes si už každá slečna či pani, každý chalan môže o sebe na fb tvrdiť že je modelka či model. Veď ako sa na FB mnohí doslova ukazujú, fotia a potom dávajú každú jednú fotku verejne vystaviť tak to tu ešte nebolo. Veď dnes nemusíte plakať do vankúša že ste chceli byť hviezdou v módnom časopise, dnes je tu nato FB.
Smutné je však to že slečny a panie, chalani ktorí zato stoja že sa na nich je radosť pozrieť sa na FB vôbec neukazujú alebo ani na FB niesú. A tie ktoré si o sebe myslia aké sú krásky a modelky tam hádžu v kuse svoje pózy v plavkách, v gaťkách, v podprdách, v minišatách a špúlia zmaľovanými papuľami a gúlia očami ako sliepky. Mnohí chalani už robia to isté. Začínajú sa správať ako ženské osadenstvo.
A potom je tu druhá skupina ktorá tie fotky lajkuje a lajkuje a lajkuje a komentuje. A keby aspoň tie dievčatá stáli zato. Ale keď sa tak dívam tak mnohým z nich veľmi chýba sebakritika. Mnohé by ani foťak na mobile radšej zapínať nemali.
Prečo tie ktoré sú pekné, sympatické a na ktoré by sa človek rád pozrel niesú buď na FB alebo tam majú namiesto svojích fotiek fotky z prírody, zvieratiek a pod. Prečo?
A prečo tie čo sú zmaľované a oblečené ako ruské kur*y majú desiatky selfie?

odpovedam

no vas sa tu moralistov ale zislo :-)
niekto pouziva socialne siete a vy sa hned citite ublizene a hodnotite ludi, o ktorych nic neviete. lebo sudit z fotiek (tvari, jedal atd.) je ta naj metoda niekoho zhodit, ze? :-) preco to jednoducho neignorujete?

Moireal

Som hrda, ze patrim do mensiny, ktora nema facebook ani twitter ani podobne sracky. Aj tie trapne zoznamky typu badoo. Fuj, no na grc.
Btw. vtipna prihoda, vraj nesiel volakedy teraz facebook a tisicky ludi statusy hned na twitteri.
Hystericky strach, ze nemozu dat status a fotku a takisto vsetko je cez ten ubohy fb prepojene. Ale je naozaj velmi malo ludi stale, co na fb niesu a nelajkuju vsetko cez to. Mna to vie tak neskutocne vytocit, ked mi vyhodi reklamu typu like a share svojim friends. Otras!
A pre efbblee, ak ti vadi, co sa tu prebera, radsej si rychlo capni selfie na fb a balalajkuj do noci. :)

dvojpes

ja som moc takýchto fotiek na fb nevidel.
nemam medzi priatelmi ludi, co take fotky robia, nikdy som neprijal ziadost o priatelstvo s clovekom co
-sa foti pred autom ci so zvieratami
-sa foti s detmi
-si foti svoje jedlo/napoje
-sa foti pred zrkadlom, ci foti sam seba.
fotiek polnahych/nahých zien je na nete dost.
ale asi ano, pre ludi, co sa chcu pacit, je fb dobra vec.

Snubenica02

Posledne dva vyspulene zobaky ma hodne rozosmiali, este aj chalan sa strapnuje, akoby mu nestacila blba priatelka...
efbe22 gaga, ze to pocut aj cez pocitac, to je nie raz, ale 10-krat trafena hus :D
Za seba teda musim povedat, ze dane slecny a panie maju hoodne malo sebavedomia ci sebakritiky a rozhodne suhlasim s nazorom navstevy psychologa. Netvrdim, ze kazda z nich musi nutne mat IQ vazky, ale skor ci neskor sa budu za svoje fotky veeelmi hanbit, pokial im teda dojde, co (s)pachali.

odpovedam

ja premyslam, co tvoj prispevok vypoveda o tebe, ked u druhych hovoris o ich povrchnosti, ale sam sudis podla vyzoru ;-)

Paľo26

Klud ludia, tie baby to aj tak budu nadalej robit lebo je to v nich, mamka s ockom im odmala hovoria ake su pekne a zlate aj ke niesu ale oni si to o sebe stale myslia tak sa fotia aby dokazali celemu svetu ze pekne su. A aj ked su pekne tak rozumne dievcata a zeny toto robit nebudu.
A jedno si zapamatajte ze vzdy budu existovat tzv. debili (muzi) ktori im tie fotky lajkovat budu. Lebo sa vravi vrana k vrane sada rovny rovneho si hlada. Takze neinteligntne dievca bude robit take foto a neinteligntny chalan/muz jej to foto lajkne.
Takze zbytocne sa hadate.

DonMarco

pepito chach vies co ja by som tu mohol dat za fotky bab co take koko*iny pozuju pred mobilom a zrkadlom :D Ja mam tiez medzi friends take babeny a vsak si ich aj pozriem ale ziaden lajk nedam. Lebo niektore ozaj desne vyzeraju. A cudujem sa kamosom ze im ich lajkuju lebo ozaj co je pekna je ale vela z nich nestoji ani za ten lajk. Zmaluju si papulu na cerveno, zmaluje si mihalnice a potom robi grimasy pred mobilom. A na ich zadky a predky niesom zvedavy. Ja mam babenku co ma telo len premna a nepotrebuje ho ukazovat verejne na facebuku. Jej prsicka a zadocky patria len jej a mne. Nikto iny sa na ne divat nemusi. Ja nepotrebujem za frajerku babu co ich ukazuje dobrezenie celemu svetu. To uz aka len rozumna baba by toto robila. Flandry su to. Lepsie pomenovanie na take baby ani nemam. Ja po svojom boku nechcem babu co ide ukazovat rit a vystrih vsetkym mojim kamosom plus dalsim cudzim muzom. Cele je to o nicom. Good bye