Ako zbalit rockerku / metalistku?

Príspevok v téme: Ako zbalit rockerku / metalistku?
Princ z BA

Zdravim, som zvedavy kolko ludi na tuto temu klikne a zaroven odpovie. Viem, ze vobec nijako nesuvisi so zdravim, ale neviem v ktorej serioznejsej netovej poradni sa mam opytat, tak to skusim tu.

Uz dlhsiu dobu tuzim po partnerke, ktora je zaryta rockerka, alebo metalistka, alebo hipsterka pripadne rastafarianka. Z toho dovodu, ze nielen ze sa mi taketo typy zien pacia, ale aj z dovodu, ze mam z nich pocit, ze si svojich partnerov vedia vazit a beru ich takych aki su. Viem aj, v ktorych kluboch ci podnikoch alebo akciach sa taketo typy bab zdrziavaju, len otazka znie: ako sa mam s nimi zoznamit? Ako pristupit k nim, aby ma hned neodpisali a dali mi sancu sa viac prejavit?

Ide o to, ze ja som tiez fanusik rockovej a metalovej hudby (reggae mam rad tiez), ale okrem hudobneho vkusu, ktory mam s tymito babami spolocny je to asi tak vsetko. Nemam dlhe vlasy ani typicky imidz metalistov, na pohlad proste normalny, obycajny chlap, ktory rad sportuje. A pravdupovediac, neviem ako mam pristupit k takemuto typu zien, kedze ony maju myslim dost uzky vkus co sa tyka muzov, teda beru imidzovo k sebe podobnych a nechcem aby mna odsudili za to, ze som nejaky namysleny blbec ci diskofil len preto, ze nespadam do ich kategorie.

Ak teda mi tu vie niekto poradit, ci pripadne sa tu sama takato baba nachadza, tak mi poslite kludne nejake rady. Ako som spomenul, tieto zeny si vedia svojich partnerov vazit a kedze mne ide o lasku vo vztahu, tak preto si ich hladam k sebe (odhliadnuc od toho, ze sa mi pacia aj fyzicky).

zlamic

Neviem si predstavit sama seba volat princezna, zavana mi to narcizmom :) a neberiem to ani ako recesiu, ale tvoja vec, moj nazor.

Rock predsa pocuva 99 % ludi :D , cize aj zien, su predsa rozne druhy rocku.

Vedel by si rozpravat a sam volis rovnake kriteria pre hladanie partnera.

Vies co pocuvam ja? Skvelu hudbu a je mi jedno aka skatulka (zaner) to je, ci metal, rock, country, klasiku, punk atd. Musim ma niecim zaujat, bud skvelym hlasom, rytmom, niecim zvlastnym. Pretoze hudba je skvela, milujem hudbu.

No a o tom to cele je. Rovnako ako s muzmi, ci zenami.
Vela ludi dnes na to ide uplne opacne. Sposobene konzumnou dobou a zmagoreni vselijakymi zoznamkami, kde si vyberaju podla kategorii ako tovar, vyskusaju, sedi - nesedi?, vymenia, zahodia a vyberu dalsi.
Clovek predsa nie je tovar, ale ludska bytost.
Vsetky hodnoty udupete a bez nich nikdy stastni nebudete.

Princ z BA

zlamic: Tento moj nick je iba recesia, raz ma tak nazvala zo srandy jedna kamaratka, ktora nie je z BA a odvtedy ho tu pouzivam ako recesiu, nic viac za tym nehladaj ;) Taktiez suhlasim aj s druhou castou tvojho prispevku, zial dnes je divna doba, malokto si cloveka vybera podla povahy, sam by som o tom vedel pisat litanie...

Rockstar: dakujem za vycerpavajucu odpoved. Ja metal pocuvam uz asi od svojich 12 rokov, takze v tomto smere mam prehlad. A v com su metalistky ine, ked sa im mam vyhnut?

Biela Kobra

Rockerku a metalistku zbalíš rovnako ako každú inú babu. Povieš jej, že takú peknú a múdru babu si v živote nevidel, a máš vymaľované.
To, že vás spája podobný hudobný vkus je plus, lebo sa budete mať o čom baviť a budete spoločne chodiť na podujatia.

Mimochodom, väčšina rockerov a metalistov po štyridsiatke máva do rytmu už len plešinou, to ti môžem dať aj na papieri ;-)

Rockstar

Uplne jednoducho. Prides k nej, pochvalis jej kozenu bundu a opytas sa jej aku hudbu pocuva. Vacsina bab co pocuva prevazne/vylucne rock su uplne v pohode komunikativne baby. Maloktora ma bitch shield. Rock nie je len o hudbe. Je to styl zivota, postoj, vyjadrenie slobody a nezavislosti. Ak si rocker telom aj dusou, nemal by byt vobec ziaden problem pokecat si s akoukolvek rockerkou. Rady sa rozpravaju a najradsej o hudbe. Takze kludne ocakavaj otazky ci niekde spievas, pises songy alebo hras na nejaky hudobny nastroj. Najlepsie zaujmes spevom. Prevaznu vacsinu veci co hravaju poznam slova, zacnem spievat a prihovoria sa same. Ked ale nemas prehlad, tak to budes mat tazke, velmi rychlo odhalia pozerov :D Takze pokial v slovach "ja som tiez fanusik rockovej a metalovej hudby" rozumies "poznam Highway to hell od AC/DC", radsej zacni studovat :D Ale ked jej minimalne povies co ta skratka znamena, alebo jej povies ze Bon Scott mal dobry hlas, ale hlas Briana Johnsona sa ti paci viac, je to uz o niecom inom. Nastuduj poctivo rockovu historiu, vypocuj moderne veci ako napr. Airbourne, Theory of a Deadman, Pretty Reckless a Halestorm a urcite sa nestratis. A hlavne - trenuj rockovy vyraz pred zrkadlom :D Fakt som este nestretol rockerku, ktora nema rada hudbu. Metalistkam by som sa radsej vyhol, to je ina mentalita. Detto baby co vyberaju radsej heavy metal, core, punk a pod. Ale rockerky su vsetky v pohode, vsetky ich milujem :) keep on rockin' lml

zlamic

Ty mas neskutocne cudne nazory. Taketo zeny si vedia muzov vazit, no zaroven si vyberaju len sebe podobnych????

Velmi cudna doba, partner by mal v prvom rade zaujat tym aky je a nie vyberat si partnera napr. preto, ze sa mi pacia len blondiny, muzi s bradou, prsnate atd. Hladat si partnera podla akejsi crty a skatulkovat skupiny ludi.

Princ z BA, mesacny princ, uz len z toho princa ako nicku, ktory si niekto da sam sebe, ma napina.

Princ z BA

12mesiacikov: prebehol som si tu diskusiu a len sa potvrdilo to, o com pisem vyssie. Rockery a metalistky su najlepsie baby. Nielen ze maju vyborny hudobny vkus, ale su aj castokrat scitane, rozhladene, inteligentne, hrde na svoj imidz ktory nechu menit, a ako som pisal, vedia si aj vazit svojich partnerov. Navyse mnohe z nich aj vynikaju nejakym hudobnym talentom, napriklad vedia spievat, alebo hraju na nejaky hudobny nastroj. Ja spievat neviem, ale viem hrat na klavir aj na gitaru. Nuz, snad sa toho raz dozijem, ze budem vo vztahu s takouto babou... (mam 27 rokov)