Je toto vôbec možné alebo to vidím ja zle?

Príspevok v téme: Je toto vôbec možné alebo to vidím ja zle?
Mesačný princ

Dnes som sa rozhodol ísť do NR pozrieť moju kamarátku. Je chorá a má dve malé detičky, ktoré sú choré tiež. Tak som zo záhrady natrhal ovocie a išiel som poobede autobusom na otočku im to odniesť a aspoň ich pozdraviť. Všetko bolo ok. No keď som stál pred ich domom tak som dostal tieto sms...a teraz tomu veľmi nerozumiem... :( Som divný alebo?

,,Nemáš cit k nikomu len k sebe. Som matka dvoch malých detí čo potrebujú nepretržitú starostlivosť a som manželka a mám svoje povinnosti a obmedzenia. Som chorá a deti tiež. To teba netankuje, ty si pán slobodný čo môže kedy chce a čo chce. Nájdi si seberovnú, dojebávajte sa na takýchto hlúpostiach čo si vymyslíte. žite si svoje,,

,,Aj ja ďakujem tebe, že si ma znova dojebal. Už mi zmizni zo života egoista.,,

a to boli aj ďalšie...nechala ma tam stáť, tak som tam nechal ovocie a ponáhľal som sa na bus, lebo inak by som sa nedostal späť...

čo som mal spraviť inak??? Veľmi ma to dorazilo :(

Len chcem nestranný názor či som úplný debil a toto je bežné alebo to vidím dobre...ublížilo mi to totiž a nie málo...

adr1a

Javis sa mi ako slusak. Nazory mas ake mas, ale nikdy som ta tu necitala, zeby si niekomu nadaval, urazal niekoho. Preto mi jej slovnik k tebe proste nesedi. Nechapem, co vas spaja.
No a k veci. Napisal si, ze dnes si sa rozhodol k nej ist. Vedela to aj ona? Lebo ja tiez nemam naladu na navstevy, ked som chora. Vtedy nechcem vidiet ani seba samu v zrkadle, nieto este niekoho ineho cudzieho. Takze ak si sa iba dnes rozhodol a siel, mohol si aspon pockat na jej reakciu, ci si vobec vitany, ci chce aby si dosiel. Ty si mal chut ju navstivit, vidiet a ona teba nie. Aspon podla tych sms.
Poznas sa s jej muzom? Ako s nim vychadzas? On co hovori na vase kamarststvo? Lebo malokto veri v nezistne kamaratstvo medzi muzom a zenou. Takmer vzdy sa tam niekto trosku viac namota. Takze ak nie si gay, si chapany ako muz a mozna konkurencia, hrozba. Mi to pride take, ze okrem choroby a skakania okolo chorych deciek mala doma este aj muza))
Pozri. Neries. Stve ta to ale hod to proste za hlavu. Ty sa jej uz viac neozyvaj. To sa ma ona tebe ozvat a ospravedlnit sa za ten vulgarny slovnik.

Mesačný princ

Po tých sms má akože niečo ešte zisťovať....? ďakujem neprosím. Len som chcel vedieť názor a stále neviem či je to ok alebo som ja ozaj divný a nerozumiem tomu...

ale ďakujem za názory

Fleur-de-lis

a to napísala keď už vedela že si pred domom? Žeby zle načasované? Viem si predstaviť že by som nemala náladu na neohlásenú návštevu keby somm bola chorá a ešte aj deti... Určite by som to ale nedala najavo takto a skôr by som sa ospravedlnila. Na jednej strane milé od teba, na druhej strane sa to môže javiť ako nevhodne načasované. Je to dosť individuálne. každopádne bola jej reakcia veľmi zvláštna. To takto komunikuje bežne?

Mesačný princ

Sme len kamaráti, má normálne manžela a všetko bolo ok...až dovtedy, kým som tam neprišiel. A pritom som tam už predtým bol... Ani ja tomu nerozumiem. Nič sme spolu nikdy nemali, len som išiel pozrieť kamarátku ... A toto som za to dostal...

Najskôr som debil ale nerozumiem tomu

ewelin2828

celkom nerozumiem tomu, čo sa vlastne stalo, resp. aký vzťah medzi sebou vy dvaja máte? ona je len nejaká tvoja kamarátka, ktorú si chcel pozdraviť, aj jej deti a ona ti cez sms takto vynadala??? niečo sa medzi vami asi stalo, keď tak reagovala....ty si slobodný, ona vydatá a akože ste medzi sebou niečo mali?
pochopila som to tak, že ona je chorá a ty zdravý, tak si máš nájsť zdravú ženu a jej dať pokoj..ona žije so svojím mužom či ako?
fakt nechápem, o čo tu ide, to asi len vy viete..skús o vás napísať viac :)