Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robit - nudny manzel?

Príspevok v téme: Co robit - nudny manzel?
nudinkax

Ahojte,chcela by som pocut vase nazory ohladom mojho manzelstva.Obaja mame 25 rokov,jedno planovane dieta,spolu sme 3roky.Moj manzel je super otec,vie varit,je citlivy,mily,zodpovedny,avsak strasne podla mna nudny.Ja som bola vzdy srandistka,rada som sa smiala a zabavala.Avsak teraz niekedy prejde aj cely tyzden a uvedomim si ze som sa vobec nezasmiala a strasne mi to je luto.Snazila som sa s manzelom o tom porozpravat,ze je ako 70rocny dedko a je s nim nuda,on to vsak nejako nechape.Pyta sa ma ze co by malo byt ako vtipne a na com akoze by sa mal v zivote smiat.To ma uplne zarazilo,vsak mozno som ja divna,ale myslim si ,ze zivot predsa kazdy den prinasa mnozstvo vtipnych zazitkov a situacii.To,ze sa nevie bavit nie je kvoli dietatu-ozaj nam rodina pomaha a casto nam varuju-dakedy aj cely vikend,cize kludne mozeme ist von,na party atd... Ked je nejaka party tak je ochotny tam so mnou ist ale ked vidim jeho nudny vyraz tvare tak hned ma aj chut na nejsku zabavu prejde.Mam ho velmi rada,ale nepaci sa mi takyto smutny a nudny zivot.Ma niekto podobnu skusenost alebo radu,ze co robit ked ma takuto povahu?Vopred vdaka

kafe

do prkna! Nezobrazuje mi to príspevky.

Sprav si vyrehotané 2 dni v týždni s kamoškou, rodičmi, deťmi... vyblázni sa s nimi. A doma si užívaj pokoj a kľud.

Prezyvka055

Nie kazdeho cloveka berie nejaky plytky druh zabavy, nepoznam ho takze neviem presne co a ako v kazdom pripade sa tiez nesmejem na kazdej hluposti alebo kazdom akoze vtipnom videu a tiez si viem vecer predstavit inac ako na party.

Sejla

Skus pochopit, ze nie kazdemu je prirodzene davat pocity najavo. Jednak neovplyvnis vyraz tvare a ani osobnost cloveka. Urcite ma on zas nieco zaujimave vo svojej povahe, coho by si zas ty mohla mat viac.
Pokial to ovsem nie je ten pripad, ze je skutocne deprimovany a ma problemy, ktore ti taji - ale to by si ako jeho manzelka asi tusila.

nudinkax

dakujem za rady:-) no este urcite musime dozrievat,som rada,ze sme spolu.Niekedy mi ten humor chyba,lebo rodicia boli vtipni a vedeli tak lahsie zvladnut mnoho problemov,preto by som v tom nadalej pokracovala.Asi sa musim upriamit viac na tie pozitiva a z nich sa tesit.Vdaka za povzbudenie :-)

adr1a

Stavaj na tom co vas spaja a nie co vas rozdeluje. Vsak ste este deti a cele roky manzelstva mate este pred sebou. Ty sa mi zdas byt nevyburena, proste si extrovertka a tvoj muz opak, introvert. Pozri. Tvoj muz ma zcasti pravdu. Vsak tento svet je na zaplakanie. A zas on ma taku povahu. Sama pises, ze si vedela aky je este pred svadbou. Nechapem zeny, co si myslia, ze zmenia muza. Proste on je aky je a ty si, aka si. Proste sa zmier, ze iniciativa musi vychadzat skor od teba. Tak vymyslaj programy akcie ai co budu zapadat do vasich spolocnych zaujmov, aby si aj ty aj on boli spokojni. A zas vsetkeho vela skodi. Niekedy nezaskodi mat pokoj klud veget. Doma si dat vinko nieco dobre navar, pusti hudbu ci kuknite si spolu telku, spravte si spolocny kupel masaz, dobre sa pomilujte ai

nudinkax

to mas pravdu ze som vedela do coho idem,len teraz po nejakom case mi to strasne chybs a rada by som to vniesla do vztahu...ale asi to len tak nejde

blueberryNN

on ma taku povahu, urcite si si ho nebrala po tyzni znamosti, ale si si ho brala, ked uz si ho dobre poznala, to si predtym nevedela, aku ma povahu? neobuvaj sa donho za to a neber to ako jeho chybu, mozno si urobila chybu ty, ked si si ho brala, mozno si viac myslela na to, ze je to dobry chlap, ako na to, ze ti musi sediet aj po inej stranke, a teraz ti to chyba, clovek nemoze mat vsetko, ale jeho chyba to nie je

nudinkax

vsak robievame to co chce manzel-pozerame jeho oblubene serialy,ideme hrat bowling,ideme von s jeho kamosmi-ale aj tak sa nikdy nezabava ani nesmeje.Vsak ja nechcem aby sa smial bez priciny ale ked sa nezasmaje jak je rok dlhy tak mi to pride luto...

Mesačný princ

Možno by nezaškodilo spýtať sa čo chce tvoj manžel!

Tiež sa nesmejem bez príčiny a zábavy ma nikdy nelákali...ale to len na okraj.