Muzi! Ake zeny vas pritahuju?

adr1a

K tomu zaveru. Ano, stava sa mi to. No ja narozdiel od teba tomu chapem. A to preto, ze si za to mozem sama a robim si to sama. Vonku, v reale mam vokol seba ako keby vybudovany "neviditelny" obranny mur. Proste drzim si celkovo od ludi odstup. Posobim dost odmerane nedostupne nedobitne. Mozno si aj o mne mnohi myslia, ze som daka namyslena koza, alebo ze na mna nemaju. Cez net vsak dovolujem ludom viac sa ku mne priblizit. Ale to asi aj preto, ze cez pismena (styl pisania vyjadrovania, zmyslanie obsah gramatika, podstata hlbka myslienok umu ai) sa da ako-tak clovek precitat. Uz si o tom druhom vytvoris aky taky dojem. Takze tu cez net sa bavim s inymi celkom v pohode, dovolujem sa im ku mne ako-tak priblizit, spoznat ma. Proti realite nic nemam. Ta je podstatna. Aj chemia vyzarovanie. Ale zas vyzor fasada u mna prioritu nehraju, a zas co z peknej misky ked je prazdna? Takze skor pozeram na to, kto ten druhy je, co v zivote dokazal dosiahol, ako sa vyjadruje zmysla, ci ma v hlave, ake ma postoje zmyslanie, ake priority hodnoty vyznava, ci ma srdce dusu charakter. Ved vonku je cela kopa peknych pritazlivych ludi, ale zas ked si nerozumeju, nic ich nespaja, su vymleti, kazdy je inde ai tak je to cele onicom

galaxy99

1. stihla, trochu vyssia
2. zensky formovana postava, pevne prsia, boky, pevny zadok
3. sumerna cista tvar a plne pery
4. prirodzena, priatelska, mila, prijemna
5. vonava

eurhnvf

- myslim, ze muzi takto nerozmyslaju. beru, co pride ;)
- boja sa oslovit peknu zenu. ak ale posobi aj trochu lacne, tak vtedy sa az tak neboja. ale ani si ju potom nevazia
- ja na socialnych sietach nereagujem. kto nema odvahu ma oslovit zoci voci, o toho nemam zaujem :)

Ejmen

Také ktoré niesu stesujúce, negatívne, vždy sa na nieco stažujú. A najlepšie sú tie ktoré na sebe aspon trochu makajú ;)