Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedarí sa mi nájsť dievča

Príspevok v téme: Nedarí sa mi nájsť dievča
Mr. Lonely

Ahojte. Som už skoro 23 ročný chalan, podľa mňa a podľa okolia milý, pracovitý a slušne vychovaný, ale proste sa mi nedarí nájsť nejaké slušné a milé dievča, ktorá by ma mala rada. Na jednej strane je pravda, že chodím pomenej do spoločnosti a som hanblivejší, ale keď mňa to tam ani nejako neláka a aj mi chýba viac sebavedomia podľa mňa. Život mi nastolil veľkú ranu, keď mi v sedemnástich náhle zomrel otec, dosť ťažko som to znášal a nemal som vtedy chuť nič riešiť. Trvalo 2,3 roky, kým som sa dal dokopy, dovtedy som bol uzavretý a nemal som potrebu sa zabávať, skrátka bolo mi na nič. Teraz posledné roky mi však už dosť často začína nejaká tá dobrá polovička chýbať, no ale je to však bezvýsledné a mávam občas taký blbý pocit, že už som niečo premeškal, lebo skoro každé dievča v mojom veku má buď priateľa alebo keď už aj nájdem povedia, že buďme len kamaráti a je to biedne. V kútiku duše stále verím, že hádam nájdem tú pravú, lebo sa stretávam s babami. No ale je to ťažké, keď teraz už väčšina báb radšej siahne po chalanovi čo má potrebu si niečo dokazovať ako po slušnom, čo by ju mal rád a vážil si ju, no ale čo už...

Radoslava123

Slušné a nesebavedomé dievčatá, ktoré doma u rodičov museli držať hubu a skákať tak, ako rodičia pískajú, s najväčšou pravdepodobnosťou naozaj siahnu po vysoko sebavedomých a namyslených mužoch prevažne s nízkym IQ a s vypatlanými, vymletými mozgami, ktorí smrdia samochvalou už zďaleka, lebo kdesi v podvedomí im chýba akýsi "PÁN", ktorý by im rozkazoval tak, ako im rozkazovali rodičia a ktorého by potom poslúchali. Proste nie, že by tieto ženy pochopili, že len samé budú šťastné alebo ak už nie samé, tak s chlapom, ako si ty, ale radšaj si hľadajú sebavedomých a namyslených machrov, ktorí za hovno stoja, často fajčiarov - baba sa prispôsobí a zvykne si, gamblerov - baba si zvykne, alkoholikov - baba si zvykne... a potom aj nás, normálne ženy, chlapi neberú vážne, považujú nás za naivné, ktoré si na všetko zvyknú a naše rázne NIE nevedia pochopiť ako NIE, lebo si myslia, že určite ich v budúcnosti budeme chcieť. Škoda, že je to takto.