ahojte dievcata chcem sa spytat ktory pripravok od koznej lekarky vam zabral na akne? kamaradka mi odporucila gel acnatac trosku drahsi a na lek. predpis ale vraj dobry mate niekto skusenost? dakujem
Akné
Súhlasím s Natáliou a kyslíkovou dotykovu infúziou. Mal som celý chrbát aj plecia samý hnusný hlboký vred, bol som s tým aj u kozmetičiek, ale po návštevách u nich sa mi to ešte zhoršilo a kyslík mi konečne utrpenie ukončil. Chrbát je parádny. Tiež odporúčam
Modra hlina je vyborna vec. ja som ju kupovala u sibircanky ako krem, ale su aj ine obchody. pohladaj.
Akné sú dôležité.. signálizujú, že niečo nie je v poriadku. Je dôležité upraviť životosprávu a zvolniť tempo. Najviac pomáha bežná pestrá strava, kombinovaná so sezónnym ovocím, zeleninou, šaláty.. Žihlavový a šalviový čajík, večer moc nezaťažovať žalúdok najlepšie tak jablko a všeobecne obmedziť sladkosti, tuky a dráždivé potraviny. Dopriať si relax, oddych... pohyb na čerstvom vzduchu (pri komplikovanejších formách je nutné dať si záležať na výbere d o b r é h o doktora )
Od koznej lekarky snad ziadny. Fakt tolko miesanych masticiek mam este doteraz doma
Mne dobre pomohol krem modra sibircanka
Lepšie ako Roakutan zaberá kyslíková dotyková infúzia. Čistý kyslík aplikovaný priamo do kože pomocou tlaku, žiadna chémia do tela ... Ja som na 100% spokojná. Robia ju len v Trnave :)
Mne pomohli prírodné prípravky na akné.
mne prvý krát zabral zynerit. Ale druhý krát už nie.
roaccutane jednoznacne jedine co za cele roky konecne zabralo