Je to blbosť, takže ak sa na tomto mieniš smiať, no tak to radšej nečítaj.
No tak tento rok som už 2. čka na strednej. A akosi ma počas leta stihla moja spolusediaca vymeniť za inú spolužiačku. Spýtala sa ma či by mi to nevadilo a ja som jej povedala že nech sa rozhodne ale že ja by som chcela keby ostala pri mne ved jej pri mne zle nebolo ked potrebovala dala som jej opisat ulohu ona mne občas tiež, no ale to nie je podstatné. Ide o to, že ma vymenila a nechala ma samú aj ked velmi dobre vedela, že nebudem mať s kým sedieť. Je tam jedno dievča, no proste je tichá ako hrob a ledva odpovie učiteľke na otázku a nie to, aby sme si spolu sadli, proste je uplne mimo svet a to nemyslim v zlom len sa nechce zaradiť aj ked som sa jej pokúsila prihovoriť už minulý rok. A ako aj mne to príde vtipné písať sem takúto kravinu, ale niekde som to napísať chcela. Pretože sedieť sama v prvej lavici nie je nič moc. Aj keď za sebou mám dobrú partu, mám dosť ťažkú školu a preto viem ako sa dobre hodí sedieť s niekým. A ďalší gól bol keď dnes povedala že niekto musí ísť do školskej rady zastupovať nás a baby navrhli mňa a práve moja byvala spolusediaca sa ozvala že ved čo tam ja budem robiť ked nič nevpoviem len tam sedím ticho a neviem čo. Pritom vždy ked sa niečo takéto riešilo išla som ja a mala som úspech a všetci boli spokojní. No neviem prečo to povedala, keď mi 2 dni dozadu povedala že ona to spolužiačke slubila že s nou bude sedieť ale že mnňa má moc rada. Hej, nepríde mi to, že ma má rada aspoň teraz nie. Išlo mi proste o to sa vyrozprávať aj ked je to uplna blbosť no sedieť denne 7 h sama možno niekedy aj 8 nie je sranda. A nesmejte sa mi, blbé komentáre si môžte nechať pre seba…. dík tým, čo si to prečítali
Sprostý puberťácky problém ohladne strednej školy
Moja ja mám zo slovenčiny jednotky z diktátov a za to, že píšem rýchlo a nevšímam si, keď spravím jednu blbú chybu tak to si nemyslím, že je problém. A po druhé táto téma nie je založená kvôli gramatike. Keby som sa chcela vyplakávať, že mám zlé známky, tak by som sa išla učiť a neriešila tu iný problém.
Pri slove "hentakich" som prizmurila este oci...ale pre spravnost (neda mi) sa pise "onakých" :-)
No, moja, ak si jej davala opisat aj ulohy zo sloviny, tak vzhladom na tvoju gramatiku, uz chapem preco si ta chuderka odsadla :-P
PS- nepise sa víde, ale "čo z toho vyjde" od slovesa v neurčitku "vyjsť".
@sewie díky za radu. Mne je z toho len teraz smutno proste ked vidím že všetci sedia pekne tak ako sedeli len práve ja, tá dobrá áno myslím že sa môžem nazvať tou dobrou ked som vždy pomohla ked bolo treba, sedím sama. Je to blbý pocit, ked zrazu sa nemám s kým baviť tak ako predtým. No nejak to prekusnem a možno si na to zvyknem, že budem sedieť sama a možno nakoniec sa nejak presadíme tak, že nebudem aspoň v prvej lavici ale budem niekde v strede a nebudem potrebovať spolusediacu alebo si možno aj nejak baby popresadajú. Necham to tak a uvidim .Len ma to štve ked sa ma už 3 baby z triedy spytali a ty prečo nesedíš s ňou ? Sa nebavíte ? Je mi potom do revu čo mam povedať na rovinu že no vieš milá spolusediaca sa na mňa vydrbala.
verca-82, no mas pravdu je to hlupost a to ti este len dojde ked budes starsia, ale chapem preco ta to TERAZ tak trapi, ja som tiez bola v podobnej situacii...ale je velmi pravdepodobne ze v buducnosti pochopis preco sa ti to stalo a navyse zistis ze to bola skvela vec...ta dievcina ti aj podla mna nieco zavidi(ta co si od teba odsadla)mozno ze fakt to ze si akcna ze ta ludia chcu ako zastupcu atd atd...niektori ludia to nevedia zniest a tak si hladaju "menej uspesnych" kamosov aby sa pri nich citili lepsie. ja som mavala velmi dobre znamky, bola som akcna a spoluziacka to nevedela prekusnut a podvedome ci naschval vyuzivala vsetky moje neistoty a na tych budovala a v tych ma podkopavala... kasli na tu kozu...naozaj...sediet sama nie je taka tragedia...cez hodiny by si aj tak mala davat pozor a cez prestavky mozes ist za kamosmi pri inych laviciach...tichej baby sa skus spytat ci nechce sediet spolu aspon kvoli projektom...fakt ta moze prekvapit-mozno nie po jednej hodine ale mozno po tyzdni...
Predtým ked som bola na základke ako sa povie väčšia sviňa brali ma inak ludia a možno to je tým, že som jej tu ulohu opisať dala a nepovedala som jej nie no ja som ju mala rada a preto som nechcela sa s nou hadať kvoli sprostej ulohe a potom aby si odo mna odsadla vieš :) Uvidím ako to bude aj ked to asi ružové nebude skúsim byť taká aká som bola na tých na ktorých mi záleží budem dobrá ako vždy a na hentakích si dám pozor a už taká dobrá nebudem. Možno si s nou časom sadnem uvidím ako to z toho víde .
Ja mam taky pocit, ze ta, co uz nechce s tebou sediet, ta rada nema. Za ten cas, co s tebou sedela, ta stihla dobre spoznat, zistila, ze ty si HILFSBEREITE PERSON - dobra dusa ochotna pomoct, co sa jej sice pri pisomkach hodilo, ale pravdepodobne s nou puberta zacina plieskat a vystrkuje rozky a potrebuje si hladat obet, na ktoru si bude moct dovolovat a za tu obet si zvolila teba. Potrebuje sa proste do niekoho navazat a v okamihu, ked sa do niekoho navaza, sa citi ako hrdinka. Ten, do ktoreho sa navaza, dokonca pred celou triedou, si teraz ty, hoci si jej nikdy neublizila, iba pomahala. Uvidis, ze ked pride obdobie pisomiek, priskoci k tebe, nahodi falosny usmev a bude si chciet k tebe sadnut a odpisovat od teba ulohu. Bude chciet aj nadalej zneuzivat tvoju dobrotu, ale zaroven si nebude davat servitku pred usta, ked nastane prilezitost pred celou triedou ta urazit. Ako sa hovori, za dobrotu na zobrotu. Len tak mimochodom, nie si ty nahodou skorpion a ona vahy/lev? Je falosna, kasli na nu. Vymaz si ju zo svojho zivota, aj ked viem, ze je to trosku tazke, kedze spolu chodite do skoly, ale minimalne nesrsat aktivitou ako prva, ked sa jedna o vzajomnu komunikaciu medzi nou a tebou, to snad dokazes, ci nie? Proste sa s nou nebav, spravaj sa k nej, akoby bola vzduch. Ak napriklad bude v triede skupinka dievcat a ona bude mat nove topanky a dalsia spoluziacka novy sveter, tak pochval tej spoluziacke novy sveter, ale tejto falosnici nove topanky nepochval. Asi tak nejako... Ak nechces sediet sama, kludne si sadni k tej tichej dievcine. Ona mozno nie je hlupa, ani debilna, mozno ma len nizke sebavedomie. Mozno kdesi v kutiku duse tiez tuzi s niekym sediet, ale nechce sa vtierat, pripadne nema tolko odvahy oslovit ta, alebo inu babu za tymto ucelom. Kludne sa jej cez prestavku prihovor, bavte sa o niecom. Mozno za hrdinky a cool baby povazujes iba tie, ktore maju frajera, sexualne skusenosti, ktore chodia na diskoteky a piju... Ale ono to tak v skutocnosti nie je. A mozno by si sa aj hanbila komunikovat v triede s tichou dievcinou, ktora nema frajera, nechodi na diskoteky a nepije. Lebo by si mala strach, ze ta tie ostatne vysmeju, ked sa bavis s takou, co tieto veci nerobi. Ale co ak ma prisnych nabozenskych rodicov a nechcu ju nikam pustat? Co ak su jej rodicia svedkovia jehovovi, ci take daco, proste v nejakej sekte? Co ak ma povinnosti, ze sa musi napriklad starat o mladsich surodencov, lebo jej otec pracuje v zahranici a jej matka casto nebyva doma? A preto nemoze dievca chodit von, chlastat a sexovat kade-tade? Co ty o nej vies? Nic? Ale to je skoda, ze o nej nic nevies, ved aj ona je tvoja spoluziacka. Tak si k nej teda prisadni, pytaj sa a pytaj, klad jej otazky a ona ti na ne odpovie. A apson budes vediet, preco je taka, aka je... To, ze je ina, nemusi znamenat, ze je hlupa. Mozno ma z niektoreho predmetu lepsie znamky ako ty a zide sa ti, ked ti pri pisomke nasepka. Ale potom nezabudni, ze za pomoc sa treba podakovat a nie spoluziacku, hoci je aj trochu ina, pred ostatnymi ziakmi v triede zosmiesnovat. Lebo si zazila, ako toto urobila jedna falosnica tebe a nepacilo sa ti to, preto to inemu neurob. Ku kazdemu clovekovi, ktory ti este nikdy neublizil, sa treba spravat s ucotu a ponuknut ciste a uprimne kamaratstvo. Ak ta dotycny sklame, tak dovidenia... A hrdinka budes vtedy, ak sa tichej dievciny zastanes v pripade, ze by ju chcel niekto sikanovat, ci najeko jej ohovarackami ublizovat, alebo sa do nej navazat. To je skutocne hrdinstvo, v tom spociva velkost ludskeho charakteru. A nie v prisposobeni sa vacsine. Jasne, ze chces zapadnut a myslim si , ze zapadla si dobre, az na tu jednu falosnicu, ktora ta "nemusi". Tak teda pomoz tichej dievcine, nech zapadne aj ona. Urcite bude rada. A to, co si napisala, nie je ziadna blbost. Su to uplne bezne veci, ktore sa deju na skolach. Nema zmysel bojovat o priazen cloveka, ktory o teba nestoji. Ale to je len jeden clovek. Neboj sa, skor, ci neskor zistia aj ostatne baby, aka je falosna a moze sa stat, ze o taky rok, rok a pol sa s nou uz nebude chciet bavit nikto.
preco prave ty? A co? Co ma potom povedat ta ticha baba? Ked s nou ani nik nechce sediet a aj ta co nechce sediet sama sa pyta na fore preco?
no zblbol mi net lebo mi to neposlalo lebo mi vypadla wifina a potom to nabehlo 333 krát sorry ospravedlnujem sa .. Ja neviem. Proste som to chcela niekomu napísať lebo nechapem prečo prave ja.
a na tu byvalu spolusediacu kasli. ocividne ta len vyuzivala, aby mala lahky pristup k uloham. nie si na takych ludi odkazana. ak chces, pokojne sa spytaj tej tichej baby, ci smies s nou sediet. da ti priamu odpoved ci ano alebo nie a uvidis. nerob, co nechces.