Ahojte, chcela by som vas poprosit o nejaku radu pred tyzdnom som bola u kadernicky a chcela som nejak zjemnit farbu ona mi dala od polky melirovaci prasok a zabalila do alobalu a ked som jej povedala ze ma pali chrbet tak ku mne pribehla ze zabudla na mna :( to ze mi odpadli konce ked mi to dala dole z hlavy a prisla som l polovicu dlzky to by som uz oplakala ale okrem toho ze mi zostali flakate vlasy su ako zuvacka nedaju sa cesat ani pokial ich nevyzehlim tak katastrofa to ani nehovorim o tom ze ked dade idem k vode a namocim ich su hrozne :( neviete mi nieco poradit co by nielen zakrilo poskodenie ale by ich fakt liecilo alebo dalo doporiadku:( mam zatial masku loreal sayos sprej na poskodene vlasy garnier na konceky maslo avokadove na vlasy ale nic z toho mi nejak extra nepomaha preto vas prosim ci nepoznate nieco cenovo dpstupne pre studentku a dobre
Kadernicka mi odpalila vlasy
Ahoj hroznevlasy. Je mi to uprimne luto, som na tom uplne rovnako. Mne sa to stalo este v novembri minuleho roku. Presne ako gumicky, ked su mokre natahovali sa ako zuvacka a ked vyschli tak zostali tvrde ako beton, suche, hnusne. Neviem ci ta to potesi, ale este stale sa mi nedali dokopy. Su rovnako odporone, dokonca aj tie odrasty a do vladovej kozmetiky a profi kur v kadernictvach som dala tisicky eur. Ak by niekto vyriesil podobny problem, prosim dajte vediet
ahoj Hroznevlasy, ja som sa s takýmto niečím už stretla...treba si na vlasy dať nejaký balzam alebo kondicionér (ako podkladovú bázu) a na to si naniesť obyčajný Panthenol sprej z lekárne (je to prípravok na liečbu popálenín a po spálení pokožky, ale účinkuje aj na "spálené" vlasy), zabaliť to a nechávať celú noc alebo aspoň pár hodín denne pôsobiť, po mesiaci-dva budeš mať vlasy zregenerované...poradila mi to moja kaderníčka, aj ona si tak "vyliečila" zničené vlasy, od farbenia a od trvalej...ja som to skúšala tiež a naozaj som mala perfektné vlasy po tej kúre...je to lacné a účinné, za skúšku nič nedáš...veľa šťastia prajem:-)
bezne kozmeticke vyrobky maju slaby ucinok. podla mna si to mala riesit s tou kadernickou. ked ti znicila vlasy, je za to zodpovedna. ale nenic si vlasy dalej zehlenim. ja by som na tvojom mieste zvolila kratky strih, nech to proste odrastie. bohuzial :-/ ale mozno ti niekto poradi nieco lepsie. ale kozmetika ani mne nikdy nepomohla na ziaden vlasovy problem.