Bola som v práci v zahraničí, a kamoska ktora robi v region. novinách mi slubila, ze sa u sefa prihovorí za mna, a vezmu ma k nej, lebo jej sefka dala výpoved, a zase jeden človek chýba. Ked má príst den D, má mi volat konatel a pozvat ma na pohovor, lebo v hre je ešte jeden muž, všetko je inak. Zrazu už bude aj výberové konanie, ktoré mi predtým nespomenula. x krát sa vyyptuje, či sa mi to finančne oplatí, a nemam klamat na pohovore( co nemám absolutne v umysle), že neviem excel, že sa to síce naučim ale klamat nemám. Napísala som, jej že sorry ak si sa teraz zlakla, nechces aby som sla k tebe do práce, povedz rovno.. Odvtedy ma obvinuje,že si myslím, ze ona klame, že ona sa zamna prihovorila, a ze povedala aj konatelovi že robim gramatické chyby (ano, ked ich robim iba na faceboku kde píšem cez mobil,a rýchlo)Pride mi to chore ze mu to povedala, ked CHCE, aby som k nej šla.. Popiera, vraví , že ona ma tam chce len ja som to zle pochopila. Ale nepochopila.. N ajprv samé chvály, pomožem ti, ked nieco nevies, bude to supa a teraz len negativa: oplatí sa ti to? ale musis chodit na akcie cely den, pricom to nieje pravda, lebo raz sa tak preriekla , že tam bola len na konci.. Takže s istej práce mam rit, a z kamosky tiez. co mam robit? A mám ist na pohovor, ked mi ten konatel zajtra zavola? Poprosím Váš názor dakujem:/
Pokazený vztah s kamarátkou alebo kto je na vine?
Jasné, že sa za Teba prihovorila, jasné, že Ťa tam chce,...Veľké NIE! Bojí sa konkurencie, bo si žila v zahraničí, máš viac skúseností,...a to sa počíta. Rozhodnúť sa však musíš Ty, či na ten konkurz pôjdeš, či kamoška zostane aj naďalej kamoškou, či si schopná s ňou pracovať, keď "vychválila" Tvoj pravopis. Klamať by si však rozhodne na pohovore nemala. Inak všetko, čo ide do tlače, prechádza cez korektora. A chyby robíme každý, aj ja, hoci sa na to viem na seba naštvať, ale čo s tým narobíme, keď naše prsty predbehnú hlavu? Tu je dôležitejší OBSAH, nie forma. Poriadne to so mnou však vie zalomcovať, ak táto forma je odflátnutá v kúpenej knižke, sú tam ypsilonky,...ale aj inde. Vtedy ju vraciam.
tak za taku radu fakt dakujem, jasné, za kazdeho má zodpovednost, komu by vybavila, ale naco mi to potom tlkla do hlavy akože..
áno, robíš gramatické chyby. chce ťa tam, ale pochop, že má aj istú zodpovednosť za teba, takže by si sa mala dať dokopy a pracovať absolútne spoľahlivo. choď sa učiť v Exceli, zvládneš to za jedno popoludnie, ak si šikovná. namiesto vypisovania...