Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

2 zeny

Príspevok v téme: 2 zeny
Obul

Uz dlho som bez vztahu. Dost mi to chyba, ale pracovne zalezitosti a ine starosti tento pocit vzdy nejak odsunuli na vedlajsiu kolaj. Ani neviem ako, a zrazu sa v mojom zivote vyskytli dve velmi mile, krasne a pohodove zeny. Zeny, po akych muz tuzi. Na jednu z nich som sa hned od zaciatku namotal. Problem ale je, ze je zadana. Dost ma to ubija, pretoze ju stretavam pravidelne a viem, ze je pre mna nedostupna. Mam ale pocit, ze jej nie som ani ja uplne lahostajny. Cela pre mna uz tak zlozita situacia sa skomlikovala este tym, ze ta druha/nezadana zena ma o mna zaujem. Ja neviem ako sa mam zachovat. Ako som uz spominal, tuzim dlho po vztahu, s tou druhou zenou by bol mozny, ale blokuje ma to co citim k tej prvej/zadanej. Co vy na to? Nejaky tip? :)

Slobodna

A keby tebe niekto takto lamal babu ? Ak niekto nie je vo vztahu stastny, tak nech v nom nie je, ci teraz ako cakam v nom na dalsi vlak, na ktory len preskocim a veziem sa dalej ? Taketo veci sa zvyknu vracat. Zlomi on, zlomi jemu.

nervusvagus

Slobodna myslel som to tak ze ak nieje vydata tak stale ma tam nejaku tu sancu si s nou zacat. Ved nieje kazdy kto ma vztah je aj v tom vztahu stanstny nie? Je to uz len na nej ci sa zlomit baba da. Ci on teda clovek pod nickom Obul bude prenu lakavejsie susto ako ten s ktorym ma vztah.

nervusvagus

A kto su tie zeny? Stretavas ich sucasne spolu alebo oddelene? Su to kolegyne, kamaratky z partie, susedy...?
A ta co je zadana je vydata ci len ma vztah?
Ak by mala len vztah tak sancu mas len ju treba nejako zlomit. A ta druha sa ti paci tiez ci nie?
Co robis preto aby si si s jednou z nich zacal? Alebo len platonicky snivas a nekonas?
Najsamprv musi ty vediet co chces od zivota. Ty musis bojovat a nielen snivat den co den. Ty sa musis rozhodnut lebo z textu to vyznieva ze len rozmyslas ale nechce konat lebo mas pochybnosti.

Slobodna

Hmmm a tebe na dlhodoby vztah s niekym staci, ak ma o teba zaujem ?
Ja si teda neviem predstavit vztah s niekym koho nepoznam.

Mam pocit, ze ti nejde ani o jednu, ale ide ti o vztah.
Cele sa mi to zda uplne naopak, cele pokrutene.