Ahojte pisem lebo už neviem ako dalej s partnerom strasne mina peniaze na oblecenie na seba a na konci mesiaca mu musím poziciavat peniaze... Má este dcerku s predchadzajuceho manzelstva na tu platí výživné a sem tam mu uz neostane ani nato a zatiahnem to ja..nevie si nic odrieknut ani setrit jednoducho si kupi co sa mu zachce aj ked nebude potom mat na dolezitejsie veci... Niekedy ako keby vobec nerozmyslal je to tým že je z rozmaznanej rodiny kde mali vždy vsetko...už som nanervy z jeho dlhov lubim ho ale neviem kolko este vydrzim znasat tu jeho povahu pokial sa nestane zazrak:( mali ste skusenost s takym partnerom? Co pomoze vdaka
Nezodpovedny partner
ale ved ty to vobec znasat nemusis. pises o jeho nezodpovednosti, ale bud zodpovedna aj ty. ak sa ti nieco nepaci, tak to nerob/netoleruj/netrp. preco mu poziciavas a podporujes ho v jeho spravani? nepozicaj a porozpravaj sa s nim o tom.
niektorí ľudia sú proste nezmeniteľný, či je to už ovplyvnené povahou alebo prostredím, v ktorom vyrastali
hovorí sa: "zo psa slanina nikdy nebude"
otázkou je, či chceš svoj život prežiť vedľa takéhoto človeka, rozhodnúť sa musíš sama, tvoje šťastie je iba v tvojich rukách ;-) veľa šťastia
ps: pre vlastné dieťa niekedy mu neostane ani na výživné?? čo je dôležitejšie ako vlastné dieťa, pre vlastné dieťa by som dala všetko, aj na úkor toho že by som mala hladovať, wtf?? to čo je za človeka? brrrr