Ahojte, chcela by som sa poradiť o radu. Mala som priateľa s ktorým sme sa pred rokom rozišli. vzťah trval 3 roky. problem je v tom, že on si mesiac po rozchode našiel novú priateľku, ktorá sa k nemu naťahovala a teda býva s ňou. Ja ked som sa to dozvedela, začala som mu hrať na city s tým, že som čakala, že sa ešte ku mne vrati. vlastne doteraz mu vypisujem na fb, sms, volam a pod. on sa tvari akoby na mna nezabudol este, stale mi hovori ako ma miluje a ze s nou je len z trucu, avsak ona sa zamilovala a nechce jej ublizit.. je to podla vas velmi primitivne spravanie sa ked mu volam, pisem a pod. a pritom niekedy ked mu volam tak ju aj pocujem ako sa ho pyta s kym vola.. Dakujem za reakcie.. baby zhadzovali by ste sa takto?
Má novú a ja mu stále volám - je to trápne?
nie, vobec sa nestrapnujes, este by si mohla zvysit intenzitu. ako ti mohlo napadnut, ze si trapna a doliezava, ked pocujes hlas jeho frajerky, ked sa nema k nicomu s tebou a jasne sa s tebou rozisiel? vsak to vsetko len znamena, ze chce byt vlastne s tebou a nevie ako, tak sa len utieka k inej nachvilu..
snad by si mala zajst aj osobne..