Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

online zoznamenie

Príspevok v téme: online zoznamenie
erika9

Vyslo uz niekedy niekomu zoznamenie cez internet? Ktore zoznamky su podla vas serioznejsie? Mam pocit, ze je uz takmer nemozne najst normalneho chlapa, s ktorym si budem mat aj co povedat a nebude to uchyl, psycho alebo manipulator...
Ano. Viem, ze realne stretavanie je asi lepsie. Ale ako? Mam pracu z domu. A hladat niekoho po baroch sa mi nechce... A zial nie som tyo, ktory sa prihovori cudziemu niekde v meste ci v obchode... Mam 28 a pocit, ze je uz nerealne najst niekoho normalneho...

Samo2X

Na miestach alebo pri aktivitách, kde nie je prvotný cieľ zoznamovanie. Súhlas. Cez koníčky, záľuby, šport... Napr. na jazykovom kurze alebo aj online, kde sú ľudia z celého svata www.italki.com Príležitosť popri zdokonalení cudzieho jazyka aj čírou náhodou spoznať princa na bielom koni. Atď.

zlamic

Bar, ci zoznamky su take top klise na balenie a zoznamovanie. Myslim, ze najlepsie je spoznat niekoho na takych neobvyklych miestach, kde nie je prvotny ciel zoznamovanie. Mne zoznamky, aj bar pridu ako obchod so zenami, ci muzmi, kde sa prebera tovar.
Proti gustu ziaden disputat, no mne to pride neosobne, az nechutne.

saldkldslaô

Muz z netu moze byt rovnaka svina ci uchyl ako muz z baru. Muzi z baru urcite niesu spravna volba pre slusnu umudrelu babu leda tak pre baby s povahou kur*icky.

Rik

michellina...to dobre napisala,takisto neni pre vsetkych chlapov jednoduche oslovit niekde vonku zenu..ten pocit odmietnutia je velakrat silnejsi ako odhodlanie skusit to...a to by som si musel byt najprv isty, ze sa jej pacim a ze po mne aspon trosku pokukuje:)

a mam pocit ze takisto nie je lahke niekoho si najst,chodievam aj von a je to stale to iste, namachlene fifinky,same vyzyvave oblecenie,sukenky, takisto hladina alkoholu v krvi, uz to tak nie je len u chlapcov, doba sa meni

co sa tyka zoznamiek, povedal by som ze realne to je,ale chce to mat aj stastie..mne sa podaril vztah cez pokec (4rocny)aj bado (2rocny)...bohuzial mi nevydrzal ani jeden, aj ked vzdy sa to zo zaciatku zdalo nadejne...napriek tomu sa mame v priateloch a aspon cez internet sme v kontakte...

Zlamic

Ano, ja by som asi tiez chcela chlapa, ktory nema na net vela casu, prave kvoli dovodom, ako pise vrtinoha. Nevies kolko ma nickov, kolko bab okrem teba namotava a slubuje im to, co tebe. Aj ked zaruku nemas nikde a nikdy, to je fakt. Skoda, ze dnes je uz tak malo cestnych muzov, ktori si zenu aj vazia a staci im jedna.

wewina9100

jedna moja kamarátka bola celá šťastná ked v ,,realite,, spoznala vraj vtedy skvelého chlapa. Bolo to v jednom bare bol vraj super samozrejme sa prezentoval ako bezdetný a nezadaný vraj hľadal vzťah po sklamaní... Ona sa samozrejme zamilovala ako hlupáčik no v skutočnosti tento jej nový fešák mal manželku,3 deti a byt ktorý bol ,,akože jeho,, bol kamošov a vôbec nie jeho... kto chce klamať bude klamať či v realite či na nete žien bude mať aj 10 či v realite či na nete.. všetko je to o tom aký človek je v skutočnosti...