ahojte. mam 17 rokov, som normalna baba, ako kazda ina :D som zo slusnej rodiny, nepijem, nefajcim, nechodim po nociach. mam rada jedneho chalana ( ma 19 ), v poslednej dobe sme sa dost zblizili, chodime vonku kazdy den .. myslim ze by chcel aby medzi nami bolo nieco viac, a chcem to asi aj ja, ale strasne mi vadi jedna vec. ja som ateistka, v boha neverim, on je naopak silno veriaci. nevadi mi to ze veri, je to jeho vec a vôbec sa mu do toho nemiesam. ale vadi mi to, ze stale hovori o bohu, aky je uzasny atd ... fakt mi to velmi na nom vadi a neviem ako to bude pokracovat. co mam robit, ako mu mam vysvetlit nech ma proste necha v tom co chcem ja, ak chce verit nech veri, ale mna nech do toho netaha. ja pocuvam aj dost tvrdu hudbu, metal, rock a tak, obliekam sa do cierneho, on je taky dost "jemny" .. ved mozno chapete ako to myslim. .. fakt ho lubim ale neviem ci by to fungovalo
Som ateistka, on verí ..
To je smutne ale za to velakrat chlapec nemoze ale skor zla vychova ktoru mal.
Nejestvuje neveriaci človek. Každý niečomu verí. Ja verím napríklad, že vyhrám dnes v lotérií, že budú šťastní a zdraví všetci, ktorých milujem, že je Boh mimozemšťan, že dnes sa mi nič zlé nestane...atď..
Ty neveríš? Ale veríš, ak už v nič iné, tak určite v lásku k tomu chalanovi :)
Viera je jedna vec a to či je človek veriaci je vec druhá :D
Ak to je takto ako to je tak ťa najskôr sklamem. Poznal som viac takýchto ľudí a nefungovalo im to. Ale snáď to bude u vás iné a nejako sa dohodnete. Ja tomu verím. Ak ho naozaj ľúbiš. Veď to nemusí byť ešte láska do konca života a každá skúsenosť je fajn :)
A akého je vlastne vyznania? Keby bol napríklad Svedok Jehovov alebo Adventista malo by to dost silný vplyv...
Ach jo, kolko je veriacich bab a hladaju veriaceho chalana, ale je to tazke, lebo takych je malo. A ty mas taku vzacnost len tak...