Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som ateistka, on verí ..

Príspevok v téme: Som ateistka, on verí ..
simonaaa123

ahojte. mam 17 rokov, som normalna baba, ako kazda ina :D som zo slusnej rodiny, nepijem, nefajcim, nechodim po nociach. mam rada jedneho chalana ( ma 19 ), v poslednej dobe sme sa dost zblizili, chodime vonku kazdy den .. myslim ze by chcel aby medzi nami bolo nieco viac, a chcem to asi aj ja, ale strasne mi vadi jedna vec. ja som ateistka, v boha neverim, on je naopak silno veriaci. nevadi mi to ze veri, je to jeho vec a vôbec sa mu do toho nemiesam. ale vadi mi to, ze stale hovori o bohu, aky je uzasny atd ... fakt mi to velmi na nom vadi a neviem ako to bude pokracovat. co mam robit, ako mu mam vysvetlit nech ma proste necha v tom co chcem ja, ak chce verit nech veri, ale mna nech do toho netaha. ja pocuvam aj dost tvrdu hudbu, metal, rock a tak, obliekam sa do cierneho, on je taky dost "jemny" .. ved mozno chapete ako to myslim. .. fakt ho lubim ale neviem ci by to fungovalo

Delete 2

Nejestvuje neveriaci človek. Každý niečomu verí. Ja verím napríklad, že vyhrám dnes v lotérií, že budú šťastní a zdraví všetci, ktorých milujem, že je Boh mimozemšťan, že dnes sa mi nič zlé nestane...atď..

Ty neveríš? Ale veríš, ak už v nič iné, tak určite v lásku k tomu chalanovi :)

Viera je jedna vec a to či je človek veriaci je vec druhá :D

Ak to je takto ako to je tak ťa najskôr sklamem. Poznal som viac takýchto ľudí a nefungovalo im to. Ale snáď to bude u vás iné a nejako sa dohodnete. Ja tomu verím. Ak ho naozaj ľúbiš. Veď to nemusí byť ešte láska do konca života a každá skúsenosť je fajn :)

Frantisek P

A akého je vlastne vyznania? Keby bol napríklad Svedok Jehovov alebo Adventista malo by to dost silný vplyv...

Frantisek P

Ach jo, kolko je veriacich bab a hladaju veriaceho chalana, ale je to tazke, lebo takych je malo. A ty mas taku vzacnost len tak...