Spoznali sme sa na internete a prežili krásne 3 týždne na chate a skype, lebo bol odcestovaný, ale býva v meste ako ja. Zaľúbil sa do mňa a vyznával mi lásku každý deň. Po návrate ma však veľmi sklamal. On je nezamestnaný, ja zase neviem, čo skôr. Venovala som mu veľa času s tým, že keď sa vráti pomôže mi s nejakými vecami, no nakoniec pre mňa toho veľa neurobil a už tam sa to začalo kaziť, ale nechala som to tak. Potom som si všimla, že ma na profile veľa dievčat a rôzne sexifoto, že to tolerovať nebudem. Sľúbil, že ho prestane používať, vymaže ho, že mu záleží na mne a všetky tie dievčatá sú mu ukradnuté. Začal používať nový, ale starý nechcel vymazať. Keď sme sa stretávali, bol fajn, milý, dával mi veľa lásky, ale to, že mi nechcel pomôcť viac, ako to počas skypovania sľúbil a tie dievčatá mi moju zaľúbenosť a lásku k nemu začali už od začiatku ničiť. Ale prežili sme toho dosť krásneho. Potom mi v niečom klamal a ja som mu začala vyčítať, že je klamár, nepomáha mi, nevymazal si profil a potom to klamstvo. Keď sme sa stretávali, nikdy mi nedal pusu pri stretku či rozlúčke a po pár pokusoch bozkať sa so mnou, keď som sa hanbila sa už nepokúsil nikdy o jazýčkovú iba sme sa pusinkovali. Sex taktiež nebol. Mala som z neho zmiešané pocity, ľúbila ho aj neznášala. On mi stále prejavoval lásku a začal plánovať po 2 mesiacoch spoločné bývanie, no nepodarilo sa nám ho nájsť. Potom do našich problémov prišli problémy aj so stretnutiami. Nechcelo sa mu so mnou nikam chodiť, iba že mám pribehnúť do parku neďaleko jeho činžiaku, aj keď on nerobil nič a ja som mala veľa práce a musela kvôli cestovaniu zabiť 2 hodiny. Moja láska sa tak k nemu sa menila na nenávisť, stále viac sme sa hádali a zaklincoval to tým, že začal prejavovať nervózny agresívny tón k ľuďom v okolí, neskôr ku mne a mať ponižujúce poznámky na mojich bývalých priateľov z istej krajiny, ktorú milujem. Vykrikoval mi, že raz ho nechám, že ja chcem len ich, aj keď som mu xkrát povedala, že ho ľúbim a už naozaj ma oni nezaujímajú.
Posledné 2 týždne sa mu akosi nechcelo ísť von najmä cez víkend. Brala som to, akoby to už chcel ukončiť, tak som pri poslednom pokuse stretnúť sa prvý augustový víkend povedala ok, tak pôjdem von s iným mužom z internetu z tej krajiny, ktorý bude rád, ak nie som pre teba už dôležitá, aby si sa so mnou stretol. Ešte raz som sa spýtala, či sa teda naozaj ten víkend nestretneme, keď sme sa nevideli celý týždeň a on, že nie. V noci mi potom písal na chat, že mu strašne chýbam. Odpísala som mu na druhý deň nahnevaná, že keď ty nechceš ísť so mnou von, ja sa s tebou nechcem rozprávať. A celý deň som to brala, že je koniec, že ho už mám dosť a išla von sama. Cez deň mi poslal nahnevaný smajl, ale ja nič. Večer som mu už pokojná chcela napísať, no on ma blokol. Na druhý deň mi vykričal, že nech si idem za tými mužmi z inej krajiny, nech si nájdem teda iného a že je koniec. Aj keď som z neho bola nešťastná, ako sa zle správal ku mne, ľúbila som ho a rozhodla som sa zabojovať. 4 dni mi však neodpisoval na starom profile ani sms, keď som ho presviedčala, že chcem iba jeho, aj keď ma trápi a hnevá často a že naozaj nechcem už chlapov z tej krajiny a že som bola von sama. Nereagoval. Potom mu sobotu napísal môj kamarát a tak mi konečne začal písať, že ma nenávidi, nemôže ma už zniesť, že je koniec, že ja mám veľa chlapov a chcem len tých z tej krajiny a že ako som mu stále vyčítala, že je klamár a lenivec a neverila, že ma ľúbi, že som u neho skončila a že mi želá veľa šťastia s novým priateľom. To sme si písali už cez jeho profil s tými dievčatami, kde ma od soboty stále nezablokoval ani si ma nevyhodil z priateľov, možno, aby ma provokoval, že ho používa späť. Odvtedy som mu už nenapísala. Ešte mu napíše môj kamarát, že chcem od neho nejakú vec späť a povysvetľuje nejaké veci a napíše, že naozaj som s tými mužmi skončila, ale nič už neriešim.
Poraďte mi prosím, či to už mám nechať tak, či zabojovať, aj keď ma hneval x vecami, mali sme inak krásny vzťah aj keď len 4 mesiace. Skutočne aj keď celý čas to bolo o tom, ako ma strašne ľúbi a ja ho učite raz nechám a chcem len tých z krajiny, ktorú milujem a vyčítala mu, že je klamár a lenivec, ma mohol prestať ľúbiť a začal iba nenávidieť? Mám si ho nechať u priateľov, vidieť sa s ním stále online či vymazať, aj keď nezablokovať? Ozývať sa mu už nemienim. O 2 týždne budem mať narodeniny a že mi zablahoželá, nečakám.
Odkopol ma a nenávidí
Dvoch som opustila ja
jeden sa spraval ku mne strasne, bol podrazdeny nervozny na mna pre kazdu somarinu, opytala som sa ho nieco a on po mne vrcal bezdovodne a to aj jeho kamarat mi potvrdil, ze mu len nezdvihne telefon, lebo prave nemoze a on ho uz zjazdi.. Stale ma tyral otcovskym nervoznym pristupom za vsetko. Vedela som ho opustit po 4 mesiacoch a prisiel dalsi, z ktoreho po 2 tyzdnoch vyliezlo, ze mal sex s 50 zenami, dalej som to uz teda nevedela tahat...
3 sa mi prestali ozyvat z nicoho nic - po 2 tyzdnoch, dalsi po 3 tyzdnoch, dalsi po mesiaci
dalsi sa po 2 mesiacoch rozhodol vratit k byvalej
dalsi bol psychopat bral aj tabletky, tiez ma zjazdil za kadeco, malickosti, ale tahala som to, az prekladal stretnutie mesiac a pochopila som koniec
dalsi to iste nervak psychopat, krical po mne pre malickosti a nasiel si inu po 4 mesiacoch
atd
Prosim vas ako sa da mat normalny vztah aspon polroka ci rok?
nehnevaj sa ale tiez som si najprv myslel po precitani tvojho prispevku ze mas najviac 15 rokov, proste ta neskusenost a ten naivny pohlad na vec, to je ako od maleho dievcata ktore zacalo v triede na zakladnej prvykrat vaznejsie poskulovat po chlapcoch... neviem kde sa u teba stala chyba ak si ako pises uz dospela zena
Ja tiež otáčam na srandu, keď sa manželka hnevá ale to si môžem dovoliť preto, že ju dobre poznám a viem aká je naozaj a že ju to potom mrzí.
No ale prvé mesiace keď sme spolu chodili, by som to nevedel spraviť. Vtedy by som to aj ja bral vážne. To čo vidíš u otca je už vyššia forma vzťahu, ku ktorej sa dá prepracovať po dlhom čase.
Nakoniec tá moja rada, aby si si všimla rodičov môže byť dobrá. Skús sa opýtať svojej mamy a otca, aké mali spolu chodenie a aké mala mama pred tým vzťahy. Možno to bude pre Teba poučné.
Vsetci mi tu nadavate, ze som nezrela, ale co je do pekla zrelost vo vztahoch? Milujem, odpustam a vrati sa mi vzdy rozchod...
vzdy ma vsetci nechali, ja som vzdy tahala vztah, aj ked som nebola stastna v tom... len nejakych som nechala ja.. za cely zivot som nenasla chlapa, ktory by ma toleroval tak ako ja jeho a odpustal... ano som prchka, poviem, co nemam, robim chyby, ale to robia aj ine a preco ich chlapi opustia az po rokoch a mna po par mesiacoch vzdy?
ked sa pytam kamaratiek, kde robim chybu, vzdy mi povedia, ze som pchka a ano, stretavam proste debilov, ked im hovorim, co mi robia, hovoria, vzdy vravia, ze to nie je chlap pre mna, nech ich necham, ale ja to neviem, prave preto, ze som este nemala vztah poriadny, tak za kazdu cenu to taham, aj ked vidim uz rychlo, ze chlap sa sprava zle...
moj otec je ideal, mama je velka nervacka a hysterka a on sa len smeje, vzdy to prevrati na srandu, kdez to ja mam chlapov, ktori vzdy vsetko vezmu vazne a opustia ma.. ako aj tento, neveri a neveri, ze ho fakt chcem, ma v hlave ze chcem inych stale a ze ho mam len tak zatial...
dievča, prestaň riešiť túto hlúposť a zameraj sa NA SEBA. Uprac si v sebe, lebo pôsobíš ako kôpka nešťastia, plná chaosu, neistoty, nezrelá (úplne strašne nezrelá), slabá...
To, čo si napísala v príspevku 9:50 ti už malo dávno naznačiť, že do kelu, niečo robím, vnímam zle. Niečo potrebujem zmeniť, svoj prístup, nazeranie na život, na seba, na druhých.. neviem čo. Ty to vieš. ZMEŇ TO!! Nech konečne začneš žiť. Alebo ťa tie 2týždňové vzťahy bavia? To chceš mať 70 a spomínať na.. na čo chceš spomínať? Po čom piští tvoje srdce? Aká by si rada bola ty??
ja som ti pisal, aby si si vsimla svojich rodicov, myslel som, ze pisem nejakej mladej holke, sorry
vyzeras byt sikovna,podnikava, energicka baba, do sveta, ale co sa tyka vztahov posobis, ze sa len hladas.
Tvoj chlapec vyzera byt zas opacne - vie robit vztah ale podla toho co pises, nie je moc do praktickeho zivota. Asi by ta tym (opravnene) vytacal stale viac.
No ste zvlastna kombinacia. Myslim, ze by si potrebovala muza vodcovsky typ, ktorym by si sa nechala v tom vztahu viest. Hej, mala by si sa nechat vo vztahu viest.
ty budes mat 37 rokov a ste si nemala poriadny vztah? Tak sa nad sebou zamysli, uz len z toho, co si napisala si myslim, ze mas intelekt 15 rocnej, strasne naive a pubertalne pisane.
tasty
budem mat 37 rokov, ak ta to zaujima... a ty tu splietas, ze 15
tento vztah bol moj najvaznejsi, aky som v zivote mala... aj napriek tomu, ze bol, aky bol, som dostala od neho najviac lasky, tolko mi nedal ziadny muz.
moje vztahy trvaju od 2 tyzdnov do 3 mesiacov, tento bol 4 a to uz je naozaj pre mna zazrak...
naposledy som bola takto stastna s muzom pred 23 rokmi, tie roky to boli len akoze lasky, toto bolo to najvaznejsie, co som kedy s muzom mala...
ano, skoro kazdy ma bezne vztahy 1 2 3 5 7 rokov, ja taketo nieco nepoznam, moj zivot su iba taketo parmesacne vztahy
vzťah 3 týždne na skype a na chate? a toľko kriku okolo toho? Koľko máš rokov? Srší z príspevku nezrelosť daného človeka, naivita, deckosť... Tipujem, že máš okolo 15 rokov plus mínus
Moja rada znie, vychutnávaj si svoje mladé roky, chodievaj von s kamarátkami, šalte sa, športuj, prechádzaj sa, čítaj knihy
takéto "lásky a sklamania" v tomto veku prichádzajú a odchádzajú, s tým to chodí
ak dozreješ, pochopíš