S priatelom, ktoreho som velmi milovala, sme sa rozisli pred rokom. Bol to velmi tazky rozchod a ja som odvtedy nikoho nemala, pretoze moj byvaly bol laskou mojho zivota.
Nemozem si zacat vztah s niekym inym, pretoze svoj "objav" podvedome stale porovnavam so svojim ex a stale sa prichytim, ze na novom "objekte" hladam nieco, co by mi ho pripominalo.
Najprv mi sex vobec nechybal, skor moj byvaly ako clovek, ako celok.
Zlom nastal az ked som sa ucila na maturity, teda asi dva tyzdne dozadu. Bola uz hlboka noc a ja som sa ucila len pri svetle nocnej lampy, ked som to zrazu pocitila - strasnu chut siahnut si tam dole a vynahradit si cele tie mesiace smutku.
Musim sa priznat, ze predtym sa mi zdala hrubo zivocisna a zvratena len predstava, ze si niekto sam robi dobre.
Preto som sa najprv zlakla, ale skusila som to. Bolo to.... Uzasne. Dosiahla som hned niekolko orgazmov - ten krasny pocit som predtym vobec nepoznala, s mojim ex som nikdy naozajstny orgazmus asi ani neprezila. Ale tymto cinom som klesla sama pred sebou, vo svojich ociach.
Odvtedy chut na sex prichadza stale a je este vacsia ako ta predtym, v tu noc. Nedokazem ju ovladat, ani potlacit ani nic.
Som 24 hodin denne nie vlhka, ale mokra, ustavicne nadrzana, dokonca som zacala pozerat "pecka" a neviem sa zbavit toho strasneho pocitu,ze som totalne ina ako predtym.
Ustavicne musim mysliet na sex a trapi ma tuzba stale po novom a novom orgazme. To, co som kedysi povazovala za cudne a chore sa stalo realitou. Najhorsie je, ze o tom nemozem s nikym porozpravat, bojim sa, ze by to nikto nepochopil.
Priatela stale hrozne milujem, mozno este viac ako predtym a nedokazem nanho zabudnut.
Som v podstate nestastna, prekonat tuto krizu mi pomaha len ta posadnutost orgazmom, ktory si viem navodit uz za kratucku chvilu.
Zaujimave je, ze keby stal predo mnou nejaky nahy cudzi chlap, nebola by som schopna ani bozkavat sa s nim, nieto este milovat, pretoze ja to bez lasky proste nedokazem:(
Prosim, ak sa tu najde cloviecik, co ma podobne skusenosti ako ja, nech napise. Prosim, pomozte mi niekto, ja uz nechcem mysliet na sex.. Je to hrozny pocit byt neustale mokra a silne tuzit po sexe, ktory nedokazem mat s nikym inym, len so svojim expriatelom.
Pomozte mi niekto, bojim sa, ze som sa naozaj zblaznila..
Som nymfomanka? Alebo cvok?
apolon, inak waaw, obdivujem tvoje poznatky, xixi, nevedela som, ze nejaki Vedrusi vobec boli, a ze su to nasi predkovia :D ty sa asi venujes dejepisu, ze? resp. ta to urcite musi zaujimat, lebo no fakty, waaw
apolon, no ja neviem, ci som skvela, sama sa za taku nepovazujem.
Na rozpravky uz zialbohu neverim, plakat nedokazem a to nutkanie sa dneska zase vratilo.
Ja uz naozaj netusim, co robit, myslis, ze mam skocit za nejakym odbornikom? ja neviem.. za psychologom alebo tak?
wannassu, Ty nie si hrozna, Ty si proste skvela. To, ze musis mat niekoho rada, aby si s nim chcela mat nieco viac, nieco intimne, to je vlastne najprirodzenejsie a tak by to v skutocnosti malo byt. Nasi predkovia, myslim casy Keltov a Vedrusov, ked sa stretli dvaja a necitili medzi sebou puto, nejake to tajomne vyzarovanie lasky :), tak sa ani nedali dokopy. Vtedy boli sice ine casy, ale ten princip je spravny a vztahy by mali vznikat na zaklade lasky a vzajomnej pritazlivosti. Neodsudzujem sex bez lasky ani vztahy typu "len aby som niekoho mal/a". Ked niekto chce skusit, nech sa paci, mame aj taketo moznosti. Len Ti chcem povedat wannassu, ze ked nieco robia vsetci okolo Teba, neznamena to, ze to robia spravne a mala by si to tak robit aj Ty, lebo to robia vsetci. Samozrejme tu zavisi dost od toho, o co sa jedna, niekedy je dobre robit nieco tak ako vsetci ostatni, inak si asi blazon. Ale co sa tyka lasky, Ty si uplne v poriadku a normalna a nevidim ziaden problem v tom, ze musis mat niekoho najprv rada, aby si ho vedela co i len pobozkat. Aj v rozpravkach sa vravi, ze mas ist za hlasom svojho srdca. Rozpravky koncia stastne, tak dufam, ze aj Tvoj problem bude mat stastny koniec. Prajem Ti to velmi. pa
dakujem v.etkym za ich prispevky, ste mili, ze mi chcete pomoct, cenim si to.
apolon, dakujem, si vazne zlaty. Aj ked ma nepoznas, snazis sa mi pomoct, to je od teba naozaj velmi velmi mile, este raz dakujem.
No neviem, ja uz nerozumiem sama sebe a rada by som.
Sex bez lasky.. To by som nevedela. Naozaj, ja by som to nedokazala, nech by to bol akykolvek fesak a nech by bol ku mne akykolvek dobry.
Ja viem, ze som hrozna,ale bez lasky by som mu nevedela dat ani pusu.
Som hrozna, co? ja viem, som si toho vedoma, ale taka uz proste som. Nevedela by som to. Nikdy.
Oh, a este k tomu sexu bez lasky. Ano, aj to je riesenie, ale nesuhlasim, ze je to spravne. Je to len jedno z moznych rieseni, ale to menej stastne. Velmi spravne mas vnutorny pocit (wannassu), ze niekoho chces milovat. Sex z lasky je ten najkrajsi a to povazujem (nielen ja) za to spravne riesenie. Aby som sa nerobil svaty, tak aj ja mam za sebou sex bez lasky, tak viem o com hovorim. :) Aj tak som mal vzdy po takom sexe velku potrebu po laske.
Ahoj, wannassu. To bolo velmi pekne, co si mi odpisala. Ked som to cital, zdalo sa mi, ze som sa akoby ponoril do toho, co sa snazis robit s tymto byvalym vztahom. Ani to neviem popisat slovami a urcite som sa tej idei dotkol iba okrajovo, ale je to od Teba velmi pekne, o co sa snazis. V prvom rade si ale musis uvedomit, ze Ty si zodpovedna hlavne sama za seba a on je zasa zodpovesny iba sam za seba. Nesnaz sa ho zachranit na ukor seba, lebo sa znicis. Ja viem, ze to nechces dopustit, vycitil som to z tych riadkov, co si napisala. Radsej by si obetovala seba, len aby si jeho zachranila. Myslim, ze tomu velmi dobre rozumiem. Si proste do neho zalubena aj ked nie mozno zamilovana, ale mas ho este stale velmi rada. Mozno ho mas rada inym sposobom, nez ked ste boli zamilovani, ale stale ho mas velmi rada a chcela by si pre neho urobit vsetko, aby bol stastny.
Prezradim Ti tajomstvo. Najprv musis byt stastna Ty, aby si mohla pomoct druhym ku stastiu. :) Ze je to pekna myslienka? Ano, je od Teba pekne, ze mu chces pomoct, ani Ta od toho neodhovaram, ale su urcite medze, za ktore by si nemala kvoli nemu ist. Ako som pochopil, tak by si mu rada pomohla, ale on sam sa dostava do nestastia svojou povahou a zhorsuje si to. Toto nikdy nezmenis. To musi zmenit on sam a musi to najprv sam chciet. Ty mu mozes ukazat cestu, ukazat mu moznosti, ale vybrat si a rozgodnut sa musi sam. Tam Tvoja uloha konci, ci sa Ti to bude pacit alebo nie (aj ked to boli, ja viem). Ked ho budes do toho tlacit nasilu, tak ho mozes znechutit a v podstate v konecnom dosledku odialit jeho rozhodnutie urobit nieco preto, aby bol stastny. Paradoxne mu tym, ze mu pomahas nasilu, vlastne ublizujes a nepomahas.
Takze to treba urobit nejako salamunsky. Ked mu chces byt oporou, dobre, ale tak, aby si sama pritom nepadla na hubu (prepac). Pomahaj mu do tej miery, do ktorej to ma vyznam. Ked uvidis, ze ide sam proti muru, tak ho nechaj, natlcie si svoju tvrdohlavu hlavicku (taku mam aj ja :)) a pouci sa z toho. Nie je nad vlastnu skusenost. Takto mu najlepsie pomozes.
Ked ho mas stale rada, tak si kludne predstavuj kazdy den ako ste opat spolu a ze ste stastni, ale netlac ho do toho. Mozno sa zmeni a potom sa skutocne date opat dokopy, nikdy nevies. A mozno sa pomaly od neho odputas a jedneho dna si uvedomis, ze ho mas stale rada, ale uz nie si na nom zavisla a mozes mat aj ineho. Potom si ho budes pamatat ako svoju prvu lasku a budes mat pekne spomienky a budes vediet zacat novy vztah uplne odznova so skusenostami ziskanymi doteraz.
Ak sa Ti paci, co som odpisal, napis este dalsie svoje pocity, s ktorymi sa chces zdoverit. Mozno Ti toto aj skutocne pomoze, co by som bol velmi rad.
for vin diesel:
kamos mam pocit ze si nepochopil problem tejto dievčiny....
for wannassu:
je to sice normalne (zväčša sa to zacne prejavovat asi medzi 14-15 rokom ale teba to dako obišlo)
nemala si pocit ze by ste sa s frajerom k sebe vratili?? ak by nesuhlasil nevnucuj sa a prestan sa lutovat alebo skor plakat nad rozliatym mliekom...
tiez som si myslel ze nemozem mat sex bez lásky a potom sa to zvrhlo... presne po rozchode so svoujou bývalou "životnou láskou"
dopadlo to asi tak ze som "pichal" nad 25 a stale mi bolo malo...
prvy krat bez lásky bol tak "rozporuplny" ale treba to skusit...
a hlavne prestanes nanho mysliet....
je síce pravda ze stara laska nehrdzavie ale raz to prejst musi no nie???
a hlavne si nelam hlavu nad svojou zuivocisnostou je to prirodzene...
wannassu,
Ahoj. Nieje natom nic ZLE. Je to normalne. Mne sa VELMI VELMI VELMI pacia nadrzane baby. A s peknou postavou a tvarickou ked su nadrzane tak je to velmi dobre. :-)
No bez postavy by som sito nevedel predstavit kedze aj ja mam dobru postavu, takisto pozadujem od partnerky dobru postavu a xicht.
Ala = I`am - VIN DIESEL!!
Apolon, aby si ma lepsie pochopil: Milujem expriatela, takeho aky bol. Neviem,co citim k terajsiemu ex, mozno ho fakt nenavidim, za to, co mi urobil, ja naozaj neviem. Ale aj ked vnutorne citim k nemu akysi odpor, snazim sa mu dalej pomahat, vypocut ho, ked ma potrebuje, pochopit ho, aj ked ho nechapem. Je to vazne krute a neviem preco to vlastne este robim, ked viem, ze sa mi nikdy nevrati:(
Obcas ma prepadne lutost a som k nemu naozaj hnusna. Proste sa vo mne biju dve tendencie, raz vyhra jedna, inokedy druha. Prva je, aby nikdy netrpel tak velmi ako ja a druha, vnutorny hnev za jeho lahostajnost a chladnost.
Mama hovori, ze cvok je on, ja uz zacinam pochybovat sama o sebe.
Oficialne sme kamarati, ale asi to nezvladam, netusim...