Muz blizenec aky je? Poznate nejakeho? Boli ste partneri? Prosim podelte sa o skisenosti! :) dakujeme
Muz blizenec vztah, rady, skusenosti
blizenci su haluz, no ako ktori, moj otec nas miluje a patrčicne to dava najavo, myslim, ze blizenci si cenia a vazia a prvorada je pre nich rodina!mala som blizenca, katastrofa, ale jedno mozem povedat s istotou, ze su to krasni, myslim vyzorovo krasni muzi, hehe..
a co poviete na chlapov panny?
Okolo mna sa vzdy pohybovali najma blizenci a suhlasim ze je tazke s nimi zit. Aj teraz mam blizenca.:D
Treba však dodať, že majú veľmi silnú charizmu, sú doslova očarujúci a vedia na ženy zapôsobiť. Takí boli aspoň muži - blíženci, ktorých som poznala. Isteže, je iné mať blíženca len ako kamaráta a iné mať ho za partnera, to by som asi dlho nevydržala.
ja nesudim partnera podla znamenia, ale verim ze apon par spolocnych crt to urcite znamenie ma podobne. Napr. RACI su vsetci rovnakí a aj panny blizenca muza nepoznam, preto ma to zaujima...
dakujem baby :)
podla znamenia definovat partnera? kotkodak zenusky??
ano, maju dve tvare a zije sa s nimi velmi tazko. Partnera blizenca som sice nastastie nemala, ale s jednym zijem. Mne osobne najviac vadi ich nestalost, v mnohych oblastach, zacnu vela veci a nedokoncia.
Uplne suhlasim s Ninou..mam za sebou dva vztahy s blizencami a v zivote by som uz k sebe blizenca nepustila..to je take schyzofrenicke znamenie, ze ja sama som z toho skoro zosalela..
Blíženci sú tí najhorší partneri akých si len vieš predstaviť. Nesúhlasím s tým, že všetko záleží len od slnečného znamenia, ale v tomto prípade je to až neuveriteľné, aký sú si blíženci podobní. A žiť s nimi chce nezničiteľné nervy a nekonečnú trpezlivosť a toleranciu hraničiacu až so stratou sebaúcty. Ale ak si chceš zachovať zdravý rozum tak pre vlastné dobro od blíženca utekať čo najďalej. Nevera, klamstvá, výmysli, prekrúcanie reality, bleskové zmeny názorov, nálad, absolútna nezodpovednosť, nespolahlivosť a egoizmus to je pre nich samozrejmé. Ak som niekoho urazila tak sorry ale každý z blížencov, ktorých poznám má minimálne tri z vyššie spomenutých vlastností.
Haha :D a to uz preco? Sak daj aj vysvetlenie
Hahaha, na to nikdy neprídeš :) .. mno a v tejto jednej vete som ti vlastne povedal aký som :D