Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krvné testy

Príspevok v téme: Krvné testy
sylvya252

Ahojte... bola som pred časom na operácii.. robili mi komplet testy.. moč, biochemia krvi... HBsag, BWR... proste testy za dve strany ... 7 ampuliek krvi:)
Všetko samozrejme v poriadku, negatívne:)

Tak sme sa rozprávali s kamarátkou... či pri prítomnosti HIV, by boli viditeľné zmeny aj na týchto testoch, ktoré boli vykonané mne.. netvrdím, že priamo vírus..ale nejaké zmeny, ktoré by mohli značiť zmeny v organizme...

ja neviem, čo tie testy obsahujú, niesom lekár, ale táto téma ma teda dosť zaujala.. Nakoľko, keď idete na operáciu, by to malo byť samozrejmé vedieť aj takúto informáciu pre operatéra či?

Ďakujem za info:)

shayleen

Musíš ty vedieť neviem na akú op to ideš ale keď chceš môžeš aj anonymne urobiť testy. Veľmi málo ľudí na to myslí

sylvya252

asi áno... fuha ale ako nad tým uvažujem..malo by byť na bežnom poriadku toto testovať.... možno by sa predišlo viacerým veciam,,, a šíreniu

sylvya252

Aha... Tak tie mi idto neboli vykonané v rámci predoperačného... Ale to sa teda čudujem zmena to nerobia automaticky

shayleen

Dajako to nie je tak ako to píšeš že keď ak prebieha test na hep. B tak to značí prítomnosť hiv. Pretože ja som tiež hiv+ a hep. B mám od začiatku negatívny. Testy na hiv sa robia zvlášť s ELISA a PCR test

sylvya252

no takže som si to zistila, lebo zvedavosť je silná... HBsag je lab. test na hepatitidu B (súvisejúce A a C) a ak prebieha hepat. B tak to značí prítomnosť HIV.. takže oni to vedia takto vylúčiť.. :) téma uzavretá, ďakujem!:) aspoň o niečo mudrejšia

sylvya252

takže HIV je samostatne? lebo neviem si predstaviť, že by nerobili testy pred operáciami na tak vážne veci, ale nikde som sa to u seba nedočítala... a veľa toho teda nerozumiem do tých labor. vecí