Nevazi si ma, berie ma ako samozrejmost

Príspevok v téme: Nevazi si ma, berie ma ako samozrejmost
flower-&€€

Tak ako zacat: mam rocny vztah a s priatelom spolu byvame v rodinnom dome. Problem je ten ze priatel si ma vobec nevazi a nech cokolvek urobim tak vsetka moja snaha vyjde nazmar. Este ani raz som od neho nepocula slovicko dakujem. Vobec nedokaze ocenit moju snahu. V domacnosti funguje vsetko ako ma no to berie ako samozrejmost a ako zenu si ma vobec nedokaze vazit. Pripadam si uplne bezvyznamne a jeho akoby to vobec netrapilo. Vazi si len to co spravi on a ja som niekde vzadu. Navyse ked mu poviem aby mi raz za cas aspon prejavil vdaku tak on na to povie ze je to p......a Tak pochopite to? Zakladna vlastnost vo vztahu vazit si jeden druheho je pre neho p......a. Ja si ho vazim uz len preto ze sa vie postarat o chod domacnosti a ze je pracovity a davam mu to aj patricne najavo. No z jeho strany vobec nic. Mam pocit ze si zvykol na to ze mu budem asi stale za vsetko dakovat a on nemusi. Povedzte ma este vobec vyznam zotrvavat v takomto vztahu? A vzdy ked spomeniem ze aby si ma zacal vazit tak este zostane urazeny akoby som mu povedala nieco zle. Aky mate vy na to nazor.

Delete 2

*takí

už ani pravopis neviem...sa ospravedlňujem...

Buď šťastná, nič iné ti poradiť neviem :) Držím palčeky :)

Delete 2

Neviem čo ti napísať.

Poradil by som ti len jedno - ak si nešťastná tak to zmeň, vyslov to prianie a choď za svojím šťastím. Drží ťa niečo? Strach, istoty, zvyk, peniaze?? Láska?

Základná vlastnosť vo vzťahu? Vzťah nemá vlastnosti. Vzťah je hlavne o láske. Všetko ostatné je tak malicherné, že to nestojí za reč. Pochopenie a porozumenie, komunikácia...to všetko je len navyše. Ale ak nejestvuje láska tak nejestvuje nič z menovaného, partner ti nemôže byť oporou ak ťa nemiluje ale zase zahodiť vzťah?

Skús vysloviť svoje priania, ver tomu čo cítiš nie tomu, čo ti vt´ka do hlavy táto spoločnosť o tom čo je alebo nie je správne. Ľudia už zabudli čo sú to skutočné hodnoty a prečo sme ľuďmi.

Ak sa necítim niekde dobre tak tam nebudem a nebudem sa týrať!!!
Ja chcem byť šťastný a budem tam kde to budem cítiť a s niekým, pri kom sa budem tak cítiť.

Nie je to zvyku! Je to o tom, aký je kto človek. Nie všetci ľudia sú taký ako tvoj partner ale keďže ho nepoznám tak môžem konštatovať len z toho, čo si napísala.

Ja ti poradím. Skúste sa o tom porozprávať, každý vzťah, ktorý zlyhá je zlyhanie oboch partnerov v niečom. Tak to neber na ľahkú váhu, no zároveň sa netráp a ak sa to nezmení tak si nájdi partnera, ktorý ťa bude naozaj milovať a naozaj si ťa bude vážiť.

Vždy buď šťastná a plň si svoje sny, za každú cenu!