Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...

Príspevok v téme: Otec ma prichytil pri masturbovani a potom...
zufalstvosam

Ahojte. Som 19 rocna baba, docasne zijem s otcom v zahranici, byty su tu drahe, mame prenajatu len malu garzonku. Spime na jednej posteli. On vie zaspat za 2 sekundy a vzdy spi ako drevo a velmi chrape, vela nenaspim, tuto noc som nemohla ale spat vobec...Nachytal ma pri tom...Viem, spravila som velku chybu a je mi to luto. Lenze to nie je najhorsia cast na tom. Hanbim sa skor sama pred sebou.

Moj otec mamu bil a podvadzal cely zivot. Nie s jednou, ale chodil a stale chodi po bordeloch a stale vyhladava take znamosti na jednu noc. Stale len vyhukuje ze s mamou nebol lebo s nim nechcela spavat. Kto by aj spaval, ked spaval s dalsimi plno hocijakimi. Sme 3 deti mimochodom, mama mala stastie, ze sa nenakazila.

Pointa je, ze je uchylny, ale ku mne si zatial nikdy nedovolil. Az po vcerajsok. Ked ma nachytal, tak ostal ticho, az kym som neprestala a potom mi povedal, ze to vsetko pocul a ze ci mam frajera a ze mam sa s nim o tom bavit, ze ci to bolo dobre a ze ci si to viem dobre spravit, lebo zda sa mu, ze nie. Ze sa nemam hanbit, ze to nikomu nepovie a ze to robia vsetci. A pritom sa mi dotykal noh {lezime opacne kvoli tomu ze chrape). Doslo mi az na grc, ale doslova. Povedala som mu nech mi da pokoj. Potom som samozrejme s tym hned prestala, ale stale som sa prehadzovala, lebo som nevedela zaspat. Pocula som ako naschval nezaspava a snazi sa ma sledovat a pocuvat. Po chvili zase ze preco si to stale robim, ze preco sa celu noc robim a pod., zase mi doslo zle, lebo ja som vtedy fakt s tym prestala. Potom som sa robila akoze spim, presla nejaka chvila a ludia, on sa mi naozaj zacal dotykat noh tak uchylne :,( Zacala som nadavat, hresit a hucat a kedze sme tu na spolocnom dome, tak povedal ze nech som ticho, ja jemu zase ze nech sa ma nedotyka a ze za par hod. vstavam. On ze zajtra odide a ze mozem si to tam robit kolko chcem. Nezaspala som vobec. Rano ma viezol do roboty, tam samozrejme celu cestu o tom, ja som mu vobec neodpovedala. V robote som ledva udrzala slzy, po robote som isla sem do takeho parku, len aby som ho nevidela a aby som sa trocha vyvetrala...On isiel nastastie k jednej zo svojich mileniek momentalne.

Nikdy som nebola zufalejsia a sklamanejsia sama zo seba. Nenavidim sa tak moc, tak moc, nechcem byt ako on. Pisem vam to cez slzy, nemam sa komu zdoverit ...Len sa proste citim uplne prazdna a sama, to je dovod preco som aspon v hentom hladala nejake to uspokojenie..Teraz sa citim ako posledna spina a akokeby po znasilneni, i ked k takemu nicomu nedoslo, citim to tak. Cely den som uplne zufala a zda sa mi to cele ako zly sen, z kt. sa chcem konecne zobudit. Nechce platit vyzivne aj ked zaraba vela, to je dovod preco som tu a chcem pomoct mame. Musim sa vykaslat aj na VS a ostat tu pracovat. Ale ja nechcem byt u neho, viem, ze to bude teraz riesit stale. Strasne sa mi hnusi, strasne a takisto aj ja sama sebe. Cely den myslim len na samovrazdu. Moze sa vam to zdat prehnane, ale hnusi sa mi to, co spravil a takisto aj moj hlupy cin. Som zufala a neviem co mam robit :(

zufalstvosam

Unwanted: Ty si cela trapna, ked nechapes ironiu a sarkazmus. To je to, co som v pripade tejto zitkyzlatky vyuzila. Ano moja, to preto, lebo si mylis pravdu s nazorom vacsiny ;)

No neviem neviem kto tu je male decko, co sa nudi, co tu sliedi cely den, caka na to, kto novy komentuje tuto temu a potom sa hned do neho obuje. ;)

Unwanted

Tak zitkaZlatka je sprosta? No pozri sa na svoj posledny prispevok aka si TY trapna s tym tvojim ''hahahahah''.

Nie som jedina, ktora tvrdi ze toto je fejkova tema, takze na tom asi nieco bude. Uz len ten nadpis...
Si len obycajne male decko, ktore sa nudi tak zalozilo fejkovu temu a bavi sa na tom, ako ti tu ludia uverili. :P

zufalstvosam

Jarco: Dakujem, budem sa tam snazit prist.

Filip: Vidis to a hned ta oznacili za zleho krestana. A to si ma len citoval. Vies, to preto, lebo krestan sa nema pravo nahnevat a povedat si nazor, len nadstavit druhe lice. Lenze taka ja nie som a nebudem. Od krestana vyzaduju dokonalost, inak ho ohovaraju, ze len sa na niekoho hra. Preto nim nie som a poviem im s cistym stitom, co si myslim. Lebo si to zasluzia. A co sa tyka ovecky, tak taki ako on najviac komentuju zivot inych, lebo ich je nezaujimavy, nudny a potrebuju sa obut do tych, kt. ho maju 'pestrejsi'. Pritom sami by ten 'pestrejsi' zivot nechceli, ale hlavne ani nezvladli. Nech mu to znie akokolvek povysenecky, je mi to jedno, je to pravda.

Mike_Bassett: Ja konstatujem, ze si tupy jak tlk, dalsi Nicneprezil ako ovecka a mam pravdu. A ze dufam, ze takych ludi bude na svete stale menej a menej. Dakujem za radu, tupci nepochopili, ze som prisla po radu, nie pre ich primitivny komentar ci nazor na to, ci je tema fake alebo nie, pripadne ich odsudenie. LEN Boh ma moze sudit a tupci a nicneprezili ako vy si mozte strcit vies kam tie vase priblble nazory a komentare.

anonym_759: Poznas jeho alebo mna, aby si bola schopna posudit coho som ja ci on schopni urobit? On vie, ze ja by som ho bola schopna aj zabit, preto si nedovoli - uz chapes? A chcem vsetkym oznamit ze SOM UZ NA SLOVENSKU.

Unwanted: No tak ty si ta posledna, kto mi bude davat kazne o rozumnosti, draha. Nevies - neries.

adka: Hlavne ze ty si zdrava milacik. Ved je to anonymne, tak co je na tom? Toto som povazovala za problem a bola som z toho dost mimo takze mozno taka ty povazuje za vacsi problem ked tu ludia riesia plastiky, 'mam 12 a stale nie frajera', 'opustil ma frajer, mam hroznu depku'. Toto je asi to, co povazujes za problem a prispevky hodne zakladania novej temy, tak TOTO KOMENTUJ a dujte vetry odtialto. Ja by som sa hanbila ako pes, ze sa vobec serem do niekoho, koho nepoznam, ze komentujem nieco, comu absolutne nerozumiem a tiez ze namiesto rady, tu necham po sebe len negativitu - teda kritiku, pohrdanie a odsudenie pre osobu, kt. nie je na tom psychicky dobre. To je ale to, cim si naplnena, takze ty nic ine ani zo seba nevies vypustit. Ja som sice 'zufalstvosam' na tomto fore, ale pre kazdeho, kto ma pozna som len 'radostsam', napriek tomu co prezivam, dokazem rozdavat radost a usmev. Ty 'zdrava', dokazes toto? Moja triedna byvala taka, ze rano mala mozno hadku s muzom alebo mala kramy a uz si to preniesla do roboty, na kazdeho len revala a mala zlu naladu. To su ludia, kt. su absolutni slabosi a nezdravi, kedze nevedia oddelit pracu od sukromia a nicia druhym ludom den za to, ze ten ich den im niekto posral s prepacenim. Typujem, ze ty si presne ako ona a keby aj nie, aj tak by si nedokazala to, co ja, teda usmievat sa cez to vsetko tak drz hubu a smeruj si do svojich zazivnych tem, k tym mnou vyssie spominanym 'problemom.'

zitkaZlatka: Hahahaha, tak ani never, hahahhahha, ani som ta o to nikdy neprosila, hahahahhah aka si sprosta a traaapna hahahhaha. Zase si nepochopila, nebudem sa tu opakovat, bud si precitaj celu diskusiu alebo nekomentuj. A ahahhah ano moja, pisem to ja, lebo mam este nudnejsi zivot jak ty hahahhahha.

zitkaZlatka

tak toto je najsprostejsia tema aku som kedy citala...sprosta a trapna, neverim ti ani slovo :-D :-D :-D Mi nehovor ze musite spavat na jednej posteli, v dobe ked si za 50 ecok kupis taku nafukovaciu postel,,ze sa ti bude spat jak na ozajstnej...v dobe, ked ma kazdy byt co i len pidi gauc..klames az sa prasi...nepises ty nahodou tie kraviny eroticke na dive? :-D

Kýčera

Ovecka, raz v začiatkoch si mi urobil láskavosť a ja som na to nezabudla. Upozornil si ma na pedofila, tak Ti ju teraz chcem oplatiť. Podľa mňa je to skutočný príbeh a dievča má psychický problém. Ak chceš ber, ak nie, tak na to...

Filip TT

Unwanted, ukazem Ti jeden detail:
Toto dievca v prispevku z
20.08.15 23:57 pise o Bohu:

"Aj viem, ze by mi pomohol a bola by som stastna, ale ja si to sama sebe nechcem dopriat za to, ze som Ho zradila a stale vlastne to robim. Proste si Ho nezasluzim. Mal dat tento zivot a vieru niekomu lepsiemu a schopnejsiemu."

Ludia do vztahu s Bohom prenasaju vztah so svojim otcom. Boh je akoby taky dokonaly vsemocny Otec a vo vztahu k nemu vychadzaju zo vztahu so svojim Otcom. Tento syndrom dobre poznam, pretoze mam kamarata, ktoremu v detstve otec ublizoval, surovo ho bil, kopal ho na zemi a on hoci je vieriaci ma problem uverit, ze Boh ho ma rad. Aj on sam vie, ze je to skrz jeho otca, ale nevie s tym nic robit.

Tato moja sestra ma ten isty problem. Tento syndrom nepozna a nevie ho napodobnit "zabavajuci sa debilko" ako to tu odznelo.

adka....

A este to a zverejnis ja na tvojom mieste ,by som sa hanbila ako pes moja ,a esto to aj vykricis do sveta ,ale zasa mozno ze o to islo aby bola sranda,pre nu .