Ahojte, mam problem bojim sa novych ludi.Za mesiac idem na strednu a bojim sa ako tam zapadnem.Bojim sa hlavne toho ze sa ma niekto opyta na meno, kde byvam atd a mne proste nastane v hlave blok na len tazko zo mna nieco vylezie.Je to nezmyselny stres ktory prezivam,uvedomujem si to ale nedari sa mi z toho zbavit. Dakujem za kazdu radu ci podporu -cenim si to :)
Strach z nových ľudí
Janko a z coho si taky utiahnuty? Neboj sa nic,skus premenit svoj strach na odvahu,uvidis ako sa budes citit super!
Ved nikto ta tam nebude poznat a teda nemusia vediet,ze si taky ustrachany. Bud odvaznejsi,staci sa usmiat podat kazdemu ruku a hrdo sa predstavit. Uvidis ake to bude zrazu jednoduche a ak budes pozitivny usmievavy spolocensky,tak budes aj takychto ludi k sebe pritahovat. Budu za tebou chodit spoluziaci aj chalani aj baby a to len preto,ze sa im bude v tvojej spolocnosti pacit,lebo budes vysielat taku tu dobru pozitivnu energiu. Chapes bracho ne? :-)
Ahoj, mám rovnaký problém a stále som z toho "nevyrástla" ale časom sa to zlepšuje. Každopádne strednej sa báť nemusíš verím tomu, že zapadneš ;)
Vjjješ, ten strach nemusí byť až taký neopodstatnený. My vnímame a cítime aj veci, ktoré sa dejú v iných rozmeroch než ako žijeme.
Každý je zvedavý, čo je pekné, ale prečo by som mal niekomu niečo vysvetľovať.
Raz sa ma tak vypytoval jeden čľovek, mal som vypité, tak som mu hovoril, že čo a ako. Keď po piatich minútach neprestal, tak som ho poslal kade ľahšie.
Čo ma má čo spovedať nejaký kretén. Ja som sa ho nič nepýtal, ani ma nezaujímalo, kto je, kde je, čo robí.
A že to sú tvoji kamaráti? Že ako On je múdrejší a ja sprostejší, aby sa k.r povýšil. A ja že hej, to sú moji kamaráti a nejaký problém?
Niveau Ne-niveau - ňivó pádajet:-)
Pri tom sám vyzeral horšie ako vytrasená detva.