Ahojte, rada by som vás poprosila o radu či názor.
Predtým som bola úplne normálna, šťastná, vyrovnaná baba. Ale potom prišlo do môjho života viacero problémov, s ktorými som sa nevedela vyrovnať, vážnejšie problémy doma v škole a do toho ešte veľké problémy vo vzťahu ktoré skončili veľmi bolestným rozchodom, následne ťažká samota v cudzine atď.
Teraz som si našla nového chlapca, ktorého mám strašne rada, cítim že je to moja spriaznená duša..chvíľu bolo všetko fajn, ale teraz sa mi vrátili akosi tie depky z toho ťažko prežívaného obdobia...môj nový chlapec si to všimol, že hocikedy tak osmutnia neviem mu to vysvetliť..snažila som sa to zahovoriť ale trápi ho to...bojím sa mu povedať, že asi mám nábeh na depresiu a že zvažujem ísť k lekárovi.
Zdá sa mi, žeby to vôbec nepochopil, lebo on je úplne vyrovnaná šťastná povaha, ktorá o takom niečom nemám ani potuchy.
Sme spolu ešte pomerne krátko...moji známi mi radia, aby som mu to zatiaľ nehovorila až neskôr ked budeme spolu dlhšie, lebo teraz by to nepochopil..ale potom by to už poechopil?
Cítims a neúprimne na jednej strane a na druhej neviem si predstaviť ako by som mu to mohla povedať..
Ísť či neísť k psychiatrovi?
Normalne, tak ako si to napisala aj sem mu to povedz. Tvoji znami ti radia zle. Ak vztah nie je od zaciatku zalozeny na uprimnosti, je to nanic. Praveze teraz mu to povedz, vzdy je lepsie sa vratit z kratsej cesty a menej to boli, ako neskor, ked uz budes zalubena a on to nepochopi. Ved depresiu dnes ma kazdy druhy clovek :) nie je to ziadna az taka strasna vec, aby si sa mu ju mala bat povedat, ak ta nepochopi, dobre, mozno by ta neskor nepochopil aj v inych veciach.