Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som vo friendzone?

Príspevok v téme: Som vo friendzone?
michal555

Pytam sa ako chlapov tak aj zien co si myslia o tom? Zacal som randit s jednou kockou, myslim si ze mame za sebou dalsie vydarene rande, na konci ktoreho som si overoval ci by sla von. Usmiala sa a povedala ze mozme ist von, ale s dodatkom ze ak sa chcem takto stretavat ze by to videla zatial na kamaratskej urovni. Zatial som na nic netlacil, citim ze je dost hanbliva tak som to nehnal do bozkov. Zatial iba na rozlucku na lice. Co si myslite, zaradila ma do friendzone?

0vecka

inak nechapem ako moete povedat ze z toho nic nebude ked neviete kolko rande maju za sebou.... ak to bolo napr druhe tak tam este je sanca...

sewie

pozri, mas dve moznosti, bud verit tym co ti tvrdia ze to je ako to je a nezmeni sa to, alebo to este skusit...mozem ti povedat XY pripadov kedy zena/dievca povodne s dotycnym nechcela ist ani na rande a teraz su stastne zamilovani, zalubeni, svoji (taky pripad zahrna aj mojich rodicov, a xy dobrych kamosiek)...sama ako osoba ktora potrebuje cas nez sa niekomu otvori tiez preferujem pomalsi pristup...je to na tebe...

miki26

Každá situácia je iná a odpoveď na otázku nepozná nikto. Všetko je v tvojich rukách, ako si to urobíš tak budeš mať. Keby bola pravda to, čo tu väčšina píše tak by sa z friendzone nikto nevyhrabal. Raz by sa stretol a koniec, však čo nepáčil sa mi.

Problém je v tom, že ľudia nevedia väčšinou ani sami, čo chcú a nieto, aby prišli na to po pár hodinách. Určite sa dajú ešte ovplyvniť a zlomiť. Si chlap a iniciatíva musí výjsť z tvojej strany a presvedčiť slečnu, že rozmýšľa zle, pokiaľ to chceš.

Musia byť tam aj skutky nielen slová. Všetko je len na tebe, ako sa budeš snažiť a kam budeš chcieť ten vzťah posunúť resp. ktovie koľko bude to trvať, kým sa ľady prelomia. Poznám veľa ľudí, ktorí boli len kamarátmi nie pár dní, ale aj roky. Teraz sú svoji v stave manželskom a sú spokojní.

Klara154

tiež si myslím, že nejako rapídne svoj postoj k tebe nezmení. Žena už po prvom rande vie, či by s tebou chcela byť či nie :-)

De

"zatial na kamaratskej urovni" - skor sa priprav na to, ze ti iba dava najavo ze ju ako muz nepritahujes. U drvivej vacsiny zien sa nikdy nic nezmeni ak ta na zaciatku vnima nepritazlivo, cize iba ako kamarata.

adr1a

Tiez som zena. A nesuhlasim az tak s ostatnymi zenami co tu uviedli. Tak muz ako aj zena vedia a citia zvacsa hned..po par sekundach minutach hodinach ci k dotycnemu nieco viac citia, ci by tam mohlo byt nieco viac, ci si ho vedia predstavit ako priatela frajera milenca manzela ai alebo len ako kamarata a nic viac, ci im dotycny clovek vonia, paci sa im, ako sa s nim a pri nom citia, ci ich pritahuje, vzrusuje, ci sa im paci viac ako kamarat alebo ako muz/zena s ktorym si vedia predstavit mat vztah, intimnosti a ine. Zeny vsak zvacsa vahaju. Bud zvazuju, ci nepride/nebude niekto lepsi, alebo maju o ne zaujem viaceri a vyberaju si/selektuju, alebo sa im sice niekto paci je im s nim ok len nie su z neho az tak "hotove", ze nemaju pri nom motyliky v bruchu no zas sa im pozdava ze je mudry pracovity a tak. Alebo su to tie typicke zenske vrtochy vahania meditacie o nesmrtelnosti chrusta. Proste je jej s tebou michal dobre. Ale ako ta vnima vo svojej hlave ona, vie uz len ona. A zas niektore tu pisete o roku. Tak ved to uz co?? Chudakovi bude davat nadeje a po roku mu povie ze si ho viac ako kamarata nevie predstavit?? Potom sa tu stazujete ze to tahaju aj s viacerymi naraz. No ak toto robia vsetky tak sa nedivim. Ano, zeny vahaju. Lebo muzi su zvacsa rozsievaci semena. A zena ma selektovat, vyberat si takeho, ktory ma v sebe aj starostlivost zodpovednost, ze keby k niecomu prislo aby nezdrhol, nehral sa na mrtveho chrobaka, ktory chce ozaj lasku vztah prip.casom rodinu a nielen si uzivat a potom dovi-dopo

sewie

michal, ved chvilu pockaj a uvidis. kamaratka sa so svojim sucasnym priatelo najskor dlho stretavala bez bozkov atd a stale si nebola ista atd atd a po case sa rozhodla ze ok, skusi, teraz ziari stastim a hladaju si spolu byvanie...ved ju este ani poriadne nepoznas ani ona teba, daj jej cas a potom uvidis. ak budes trpezlivy, tak je mozne ze sa pri tebe osmeli a uvolni a bude tvoju spolocnost vyhladavat a prehupne sa to do niecoho ineho...ale ja som sama hambliva osoba a viem tu dievcinu pochopit ze na to nechce ist rychlo

sob rudolf

Žena nie je žaba, ktorú treba čím skôr pobozkať, aby sa ti zmenila na vysnívanú princeznú. Dávaj svojej priateľke najavo svoj záujem, aby vedela, že to myslíš vážne. Ale ako to dopadne, to ukáže len čas. Takže súhlasím s názormi predo mnou... fakt netlač na pílku, lebo si pod sebou nakoniec podpíliš konár :).

kafe

nie, nie si vo friendzone. Sú to proste začiatky a niekedy to ide trochu ťažšie. Nie je to také jednoznačné, že tento chlap ma zaujal a chcem s ním vzťah. Proste daj tomu mesiac - dva, pol roka... bav sa a užívaj si príjemnú spoločnosť, všímaj si ju, buď uvoľnený (nepredvádzaj sa). Hlavne sa nefixuj na kočku a stretávaj sa aj s kámošmi, inými babami. A uvidíš.