Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má dvoch?!

Príspevok v téme: Má dvoch?!
Derek

Mám vzťah ktorý trvá 3 mesiace......skrátene to napíšem pred 2 týždňami sa vyspala zo svojim ex ... a predvčerom tak isto celý ten čas ma vodila za noc...takže 2 krát za mesiac ale tvrdí že ma lúbi a chce byť so mnou a že jej je to ľúto no neviem čo jej mám veriť .... v podstate jej neverím už v ničom...plakala jak zmyslov zbavená a zostala pri mne celú noc a premýšlala..a nechce o mna prísť a ja absolútne neviem čo mám robiť...prvý krát by som to pochopil.. ale že druhý krát ? ved sex sme mali každý den a bol fakt dobrý a dlhý nerozumiem tomu aj ked som sa pýtal či kvoli sexu že asi preto lebo je zvyknutá 4 roky bola s ním pocity myšlienky možno .. je z toho frustrovaná a ja hotový .. nemožem zaspať nedá sa mi spávať len kávy pijem nevládzem

diviak2015

zeny rady citovo manipuluju. na jednej strane by rada oboch a mozno troch ale tebe sa bude dusovat a plakat ti a robit zo seba chuderku nestastnu. hlavne ju neopust. nerob si iluzie o nej ani o zenach celkovo. su koketne, manipuluju citmi, zboznuju pozornost od muzov, ale popri tom zo seba rady robia obete. nie vsetky su take. najdes aj emocne aj intelektovo vyspele ktore su zeny pre zivot, zeny s ktorymi sa opalti mat dieta. ale zialbohu je strasne vela takych ako ta tvoja.
takze ako ti bolo odporucene mal by si za nou urobit hrubu ciaru. vtaka si mozes vyvencit aj inde a chvilu to snad vydrzis. a to ze to tak prezivas to prejde. nic netrva vecne a ziadna polievka sa neje taka horuca aka sa navari. nerob zo seba zufalca, nestracaj cas, maj nejaku sebauctu

kick her

"prvý krát by som to pochopil.. ale že druhý krát ?" VED PRÁVE ty dilino :D okamzite odkopnut, fakt ak ma zivot neco naucil a mal by aj teba tak je to "nestrácaj drahocenný čas". Ihned zablokovat nedvihat telefon uplne zo sekundy na sekundu odstrihnut kontakt aby ta nemohla citovo vydierat tvoje este cerstvo krehke rozbite srdce s ktorym sa pohrala :D never jej krokodilim slzam :D zazil som take slzy bol som v takej situacii, harpie ako ona sa proste vedia dokonale rozrevat vo vybornej situacii ktora im hraje do karat :D nenechaj si oblbnut mysel, bud chlap! ;) Pochop ze ona robi debila nie len z teba ale pravdepodobne aj z toho jej ex proste klasicka hlupana ktora nevie co chce tak ale len vie ze nieco silou mocou chce a ide cez mrtvoly aj keby to malo znicit dvoch ludi :D tak jak revala pri tebe na bomby revala aj pri jej ex :D ako som povedal biela hruba čiara proste uz neexistuje ta sliepka to musis urobit hlavne ak si v situacii kde sa citis ze stebou este vie emociami a kecami narabat jak s hračkou a drzat ta v šachu :D