Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bielenie zubov Smilepoint

Maxim8

Jasne ze pouzivaju "kvalitne" ingrediencie, je to vidiet aj na bieliacej pene, ktoru maju na stranke za 17 eur a ktoru kupili na cinskej alibabe za 2 dolare, to je ta ich vysoka kvalita:

www.alibaba.com

smilepoint

Dobrý deň,
náhodou som natrafil na túto debatu a vidím že sa tu veselo diskutuje o nás bez nás. Takže ako zástupca predmetnej diskutovanej spoločnosti Vám chcem v prvom rade odporučiť zodvihnúť telefón, prípadne napísať email ak máte záujem o konkrétne info namiesto vypisovania bludov. Trošku k dannej téme: existuje veľa foriem bielenia zubov, presne tak isto ako všetko iné. Smilepoint je technika a procedúra založená čisto na prírodnej báze s okamžitým efektom. Každý kto nás navštívi si môže pred procedúrov prečítať čo obsahuje daný už spomínaný gel a bude informovaný ako prebieha procedúra bielenia. Je úplne bezbolestná a zdravotne nezávadná. Vážený diskutujúci ako smile111, smile3 a ďalší....tieto procedúry sa nedejú len tak robiť ako Vy píšete. Myslíte si že je to len tak, že si niečo kúpite a bielite??? Omyl, tento celý proces je úplne pod dohľadom úradu verejného zdravotníctva, ktorý neustále kontroluje čo a ako používate. Aby som to v skratke uzavrel, budeme radi ak nás navštívite a presvedčíte sa sami.
Vaše spomínané pásiku sú samozrejme tak isto efektívne ako kopec iných foriem bielenia. Akurát s tým rozdielom že efekt nenastane okamžite a veľký rozdiel je v zložkách ktoré obsahujú. Čo sa týka marketingu. Už ste niekedy niečo našli bez toho aby ste to niekde videli? Možno o veľa veciach ani neviete, lebo ste o nich nepočuli, alebo ich nevideli.

S pozdravom

Miroslav

Smile3

Neviem odkial mas take meno, ale obhajcov vyrobkov Crest je vo viacerych diskusiach velmi vela. A ak niekto neveri anonymom v diskusiach (ako je napriklad smile111 :) ), nech si pozrie radsej rovno recenzie skutocnych overenych zakaznikov a pravidelnych pouzivatelov znacky Crest: -odkaz odstránený-

Ale v tejto diskusii sa riesi Smilepoint, takze k téme ;)

Smile3

Preco pisem, ze ide o jedneho z prevadzkovatelov? Snazi sa nejako obhajit zlozenie gelu, ktory tam pouzivaju. Pritom o tomto ich skutocni zakaznici nevedia a uz vobec nie o cene toho gelu, o ktorej sa tu tiez snazi pisat :D ...Tým sa dáma prezradila :) Myslim, ze som uz pisal nizsie ako sa da lahko odhadnut nakupna cena toho lacneho gelu, ktory tam pouzivaju. Je to cista matematika a ta neklame :) zamestnanci, mega drahy prenajom, draha reklamna kampan v google, prazdne prevadzky bez zakaznikov. Ak by ten gel nebol lacny brak, nemali by tieto naklady z marže ako pokryt, cisla neklamu :) Takych uz tu bolo. Aj v Bratislave su podobne salony, rovnaky styl podnikania. Nakoniec skoncili odkazane na zlavomat. Kvalitny produkt reklamu nepotrebuje, robia mu ju zakaznici (samozrejme nie v anonymnych diskusiach na internete). Toto tu moze napisat anonymne kazdy, ze "som ich superspokojny zakaznik", to nie su fakty...aj nick si moze dat hocijaky, kludne nech si da aj smile111 alebo aj mclp500 :) realitu neoklame...

Smile3

Mclp, kde su nejake recenzie alebo nieco? Lebo toto je zase len "nazor" nejakeho anonyma, ocividne zase len jedneho zo siete prevadzkovatelov smilepoint...

mclp

Ocividne to co pise smile3 je konkretne skryty narketing na produkty z ktorymi pravdepodobne obchoduje. Uz aj nick o tom hovori.Ja osobmne chodievam na bielenie zubov do smilepoint v D.Strede a nedopustim nanich. Je to uplne bezbolestne...v celku aj chutovo prijemne a nijak to neposkodzuje zdravie. A efekt je perfektny a okamzite. Trosku som po case aj patral a pytal sa ako o co to je. Zistil som a je to uplne fajn....hlavnov bieliacou zloskou v tom gele je sodium bikarbonit...ktory nie je uplne lacna zalezitost...je to z usa a je to bezpecne. Ked si tam pojdes dat bielit zuby tak ti vsetko okolo toho ukazu aj balenie aj zlozenie. Ja som vemi spokojny....moja priatelka tiez.

Smile3

No ja viem, ze konkretne pasiky Crest zaberaju a je s nimi spokojny kazdy kto ich niekedy pouzil, tie maju na heureke vela recenzii. Aj pasty maju Crest dobre, ale pasta nedokaze zuby vybielit, iba ak su zafarbene len zvonku. Dobre pasty su aj Opalescence, ale plati tam to iste, vedia len lestit zuby zvonku. Ja som mal pasiky Crest, konkretne Professional effects a kupil by som ich znovu, ale zatial netreba, zuby su zatial stale biele.

Majka888777

Smile3.. Ďakujem pekne za názor a informácie :) Už dlhšie som uvažovala, že pôjdem práve do KE a vyskúšam to...ale máš pravdu vyskúšam niečo iné...na heureke je toho veľa tak niečo popozerám :D a Ty máš konkrétne nejaké skúsenosti s bielením?