Ahojte rada by som aj touto cestou spoznala nejakych novych ludi ,kamosku alebo kamosa :) Mam 18 rokov. Kludne piste :)
Spoznajme novych ludi
Aloveu, prvýkrát sme sa stretli v téme : "Ako jej pomôcť prekonať amnéziu?", tak to je ten príspevok. Z neho vyplýva, že si hlboko veriaci mladík, nielen veríš, ale Ty aj taký skutočne si,...! Reagujem na príspevky a Ty si ma zmiatol v dvoch veciach - 1.pohlavie - to tá Tvoja citlivá dušička, 2.zrelou a krásnou odpoveďou, hodnou dospelého človeka - Ty s babami určite problém mať nebudeš, ak si dokázal popliesť mňa, pomotáš veľa mladých báb aj neúmyselne! Tak takú odpoveď som tu ešte nedala, "tá tichá Láska" a k tomu Tvoj vek, klobúk dole!
Kýčera, prezývku si mi určite neskomolila :) A som chlapec/chlapček, nie dievča/dievčatko :D
Aký príspevok sa Ti tak páči? A ďakujem Ti. :)
Aloveu, ďakujem Ti a prepáč, že som Ti skomolila prezývku. Ani si nedokážeš predstaviť koľkokrát som si Tvoj nádherný príspevok prečítala. Si inteligentné, citlivé a vnímavé dievčatko, máš dobré srdiečko a bohatý vnútorný život. Tak nech sa Ti všetko to dobro, čo zo seba vydávaš aj vráti. Teší ma, že sme stretli.
Kýčera, vážne mám len 15 :D a ďakujem Ti :) a aj Ty máš krásne príspevky...
Alovea, to vážne máš len 15? Čítala som od Teba jeden prekrásny príspevok a ten mi nepripadal, že by bol od takého mladého človeka. Alebo máš dar empatie, tak len tak ďalej.
a niekto z okolia bb sa tu nenajde? :D
liani: aloveu@centrum.sk
twixie545: Ak chceš vedieť, napíš mi mail. :D
No caute nechajte tu nejaky kontakt ked mozte a z vychodu :)
Nový človek 3 :D
ahoj a odkial si? :D