Dobrí deň. Dnes sme boli so starou v nemocnici na odber krvi. Keď jej brali krv pozerala som sa a prišlo mi tak zvláštne, nie, že by mi bolo na zvracanie ani nič podobné len mi to pripadalo zvláštne, taký nepríjemný pocit. No s tohto by bolo aj všetko v poriadku, KEBY som nechcela byť lekárkou :( je to môj sen už od malička a idem si za tým. Myslíte, že ma to časom prejde? Myslím to, že už nebudem mať také nechutenstvo k pichaniu injekcií? Ja som totiž videla teraz prvý krát ako sa to pichá, doteraz som sa nikdy nepozerala. Myslít, že to bude tým, že som to videla prvý krát? Všetci hovoria, že by som sa to v škole naučila a že by som si časom zvykla no čo keď nie? Nechcem kvôli tomu zahodiť svoj sen :( Poraďte mi prosím Vás, máte aj vy podobné skúsenosti? Ako tomu predísť? Ďakujem!
Chcem byť lekárkou, no asi by som nedokázala pichnúť injekciu
No na gympli je teória, na zdravotnej prax!! A gympel máš široký rozhľad- úprimne by som asi gymplacku matiku nedala:D
Ja idem na Gymnázium (teda ak ma prímu :D ) ale tak podám si tam prihlášku :) a so známkami som na tom tak, že mám priemer 1,6 čo nie je žiadna sláva ale ešte sa to pokúsim na rok opraviť :) som totiž ôsmačka no o dva mesiace deviatačka :) a ty prečo nejdeš na gympel? Počula som že stadiaľ skôr zoberú ako so zdravotnej.
A ako si na tom zo školou?- nie každý sa tam dostane aj keď ho to baví. Na akú strednú chceš ísť- ja chodím na zdravotnú :D
No veď to by som hádam zvládla ten smrad, ale tá pitva. Nejde ani tak o tú pitvu ako o toho mrtveho človeka :( veď predsa len mrtvola je mrtvola, no a teraz žačnite pitvu ach
jj tie mrtvoly smrdia.. aspon co viem z rozpravania ale na to si tiez zvyknes....
No veď ja dúfam, lebo nechcela by som aby mi s toho švihlo :)
ani stanoviť diagnózu by si teraz nedokázala, a predsa sa k tomu raz pomaly, postupne dopracuješ. Tak je to aj s injekciami. Pokiaľ máš motiváciu, chceš to robiť, tak to prekonáš a nebude ti to robiť problém. Prekonávali to aj iní. Ten strach, či odpor k tomu je asi normálny a majú ho skoro všetci.
No áno viem aj mne to už napadlo, ale ja asi skôr do niekoho zarežem nožom ako mala pichnúť injekciu. A mimochodom keď sa na medicíne pitvajú mrtvoly, nesmrdí to? (myslím tá mrtvola) to mi napadlo, ale inak sa na to teším, lebo ten človek je už mrtvy, nemôžem mu nijako ublížiť na zdraví :) ale aj bojím sa kus
tak imho to asi prejde ale na medicine budete pitvat mrtvoly... ak mas uz s inekciou Problem tak ti to da zabrat...