Viete mi niekto poradit, plasticky chirurg Juraj Payer, mate s nim niekto skusenost? tvrdi, ze operuje aj v Prahe na Brandeis Clinic a aj na A Klinik, Jelacicova v Bratislave, ale vela toho o nom na internete nemozem najst, dakujem
Plastický chirurg - hladam dobreho/overeneho v Bratislave
Yarkka2015, chirurg Juraj Payer nie je dobra volba. Kde iny spravi malu jazvu on 4x vacsiu. Payer mi vyberal znamienko na chrbte,1 x 2 mm, ale spravil jazvu dlhu 4 cm! Ked to videl chirurg v Ruzinovskej pytal sa ci mi operovali ladvinu.
plastickáchiturgie.info není důvěryhodný zdroj, stránka je známá tím že maže negativní recenze
@Brandeis clinic - dakujem, ale ja som si po zvazeni vsetkych pre a proti, vybrala radsej ineho chirurga.
Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem o naši kliniku a služby pana doktora Payera.
Ukázky práce pana doktora Payera jsou je možné shlédnout například zde:
www.plasticka-chirurgie.info
Jak již bylo zmíněno, ukázky prací doktora Payera jsou k dispozici i na firemním profilu Brandeis Clinic, viz
Pan doktor Payer je zkušený plastický chirurg se skvělými výsledky, jako jediný v ČR má mezinárodně uznávaný certifikát FEBOPRAS.
Každý plastický chirurg má určité procento reklamací. V případě, že klient není z objektivních důvodů spokojen s výsledkem, dochází k reoperaci, jež je u seriózních klinik bezplatná.
@baluboba36 - kontaktovala byste nás prosím na office@brandeisclinic.cz s bližšími podrobnostmi ve věci Vaší nespokojenosti?
Předem děkujeme
Brandeis Clinic
Ked som bola na klinike sestričky ho volali to je také naše zlatíčko. Nikdy nepovedali dobrý chirurg
Najdi si raději jiného. Dr. Juraj Payer má průměrné výsledky. Řekla bych, že technicky možná dobře, ale esteticky nic moc. Viz stránky Brandeis Clinic na Facebooku, nosy divné, prsa nepřirozené
Ahoj, neodporucam z vlastnej skusenosti. Plasticky chirurg Juraj Payer vie rozpravat, ale vysledky su priemerne. Ak mas u neho konzultaciu, poziadaj ho aby Ti ukazal fotografie vysledkov svojich operacii, nebude ich mat vela a aj tie co ma, budu nie velmi vydarene. odporucam hladat skusenejsieho chirurga, vela statsia