Bruško po pôrode

Táto diskusia patrí k článku: Ako sa zbaviť bruška po pôrode
Ako sa zbaviť bruška po pôrode

Hoci tehotenstvo aj následný pôrod patria medzi úplne prirodzené fyziologické procesy a očakávalo by sa, že sa s nimi každé ženské telo dokáže hravo vyrovnať, opak je väčšinou pravdou. Extrémna premena tvaru, hmotnosti i fungovania organizmu, ktoré sprevádzajú počas gravidity každú ženu, s pôrodom bohužiaľ nemizne - naopak dokáže trápiť ešte dlho potom.

AAlenkaa

pred otehotnením bolo celkom jednoduché sa udržať fit, jazdila som skoro denne na bicykli...len čo keď teraz na to pri malom nie je vôbec čas

Leyla753

mne sa to podarilo pomerne rýchlo s hot yogou a korčulovaním pri kočíkovaní. Vetrali sme sa obe spolu. Najlepšia vec akú som mohla urobiť bolo že som stavila na baby-merci.sk a ich dada paradiso - kúpili sme kočiar ktorý nás neobmedzoval v lese, v meste, v parku alebo na cyklochodníku.

gastanko2016

mne pomohlo zbaviť sa nadbytočných kíl upravenie stravy a cvičenie.Čo sa týka strií, tak tie som našťastie nemala. V tehotenstve som sa natierala každý deň bepanthen krémom proti striám. Pokožku dobre hydratuje a spevňuje.