Majte sa!
Odchádzam odtiaľto
Matej je v pohode ale to Maca tak maka ze maze aj to co nema.
V podstate je jedno kto je to, viac mi to sedí na chlapa, ale samozrejme môže to byť aj žena. Nie je príjemný, ale čo narobíme. Pamätám sa, že hneď ako sa tu prvýkrát objavil tu bolo dusno. Nastolil nové pravidlá, na ktoré sme neboli zvyknutí. Prestal nás brať ako partnerov, začal sa správať, akoby fórum patrilo jemu a hlavne začal uplatňovať vlastnú vôľu. Fórum nie je naše, ale žije z nás. My ho tvoríme. To akoby mu unikalo.
Bola Vám zablokovaná funkcia prispievania z dôvodu opakovaného porušovania pravidiel fóra. Vaša IP adresa je ..... Pokiaľ si myslíte, že sa jedná o chybu, kontaktujte administrátora.
Dobry den. Ostala som zaskocena z Vasho pristupu a konania voci mojej osobe. Nikoho som na forume zdravia.sk neatakovala, neurazala, nepouzivala ziadne vulgarizmy atd. A to este pisete, ze som opakovane porusovala pravidla fora. Chcem byt informovana cim som (opakovane?!) porusila Vase pravidla. Keby som opakovane nieco porusovala musela by som byt o tom Vami vopred upovedomena a informovana - upozornena na nejake priestupky. Nic take sa nestalo. Upozornili ste ma teraz prvy raz a to ste mi hned aj zablokovali moznost prispievat na forum. Chcem si precitat Vase stanovisko, aby som mohla dalej v tejto veci konat. Lebo som si neni vedoma ziadneho priestupku a porusovania Vasich pravidiel z mojej strany.
Ocakavam Vasu odpoved. Dakujem.
Pod prezývkou Matej môže byť aj žena...
Neviem čo je s Macou, prečo už ona nešéfuje ako admin. Odkedy prišiel Matej je tu dusno. Je veľmi urážlivý, precitlivelý, okamžite podráždene reaguje. A maže hlava nehlava, zvlášť príspevky, kde ho ľudia kritizujú. Musíme sa nad to povzniesť. Možno má súkromné problémy, možno si chce silou mocou udržať pozíciu, možno to inak nevie... Možností je veľa. Ale nemali by sme sa tým nechať znechutiť, je to človek ako každý iný aj s rovnakými problémami a chybami. Ani my nie sme všetci ideálni :-))
Nejde len o jednu správu, ale aj včerajšia kauza ohľadom vymyslených tém mi začala vŕtať v hlave. Nie som urážlivá, ale ak som pre neho prínosom a nielen ja, ale my všetci, tak by nemal ísť proti nám...
Admini by nám mohli ruky bozkávať, že im tu zadarmo pracujeme. Potešili ste ma. Pouvažujem ešte o tom, ale rozhodne ten čas tu zredukujem.
kvoli jednemu prispevku sa nechas rozhodit? Maj rozum. Ved posobis tak rozumne.
Kašli na vymazávanie, povznes sa nad to. Aj mne sa párkrát stalo, že mi niečo vymazali. Je to tu iné ako pred pár rokmi, čo sa dá robiť. Ale nie si tu predsa kvôli adminovi, si tu kvôli nám. Dokáž, že si iná, že nie si urážlivá ako on.
Suhlasim s creature, nenechaj sa vyprovokovat, ved vsetci sa tu navzajom ucime. A mas s cim prispiet. :-)