Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Drobné vyrážky

FiloS

...Cavte mne sa začali robit tiež take drobne wyražky na čele su blísko pri sebe a su take biele a malinke dost zle to vyzera ... neviete mi niekto poradit plet som si čístyl len s vodou a mydlo a clean clear .....plet mam dost mastnu .. moj e-mail filos@zoznam.sk prosim pomožte mi :(

pajpou

Ahoj aj ja mam vyrazky na cele a chcem sa zbavit ich,nieaky cas mam cistu plet.a potom sa mi to vrati spet,aj vrediky mam ak viete ako na to napiste mi..budem rad..

tesa4

Ahojte, ja mám 24 rokov a asi pred štyrmi mesiacmi sa mi začali robiť také malé vyrážky na čele. myslela som, že je to asi kvôli tomu, že je leto a potím sa a pod. no keď sa to nezlepšovalo a mala som to stále na tvári :-), tak som začala googliť. kúpila som si čistiacu penu ryor - aknestop cca 5€, pleťovú vodu garnier s výťažkom z ruží cca 5€, gáfrovú masť s ichtamolom cca 2€ a výživový doplnok kremík na tvár nechty a vlasy cca 2€ balenie. je tam 30 tabletiek. toto užívam 7dní a moja tvár je úplne čistá. tá gáfrová masť dosť smrdí, ale tak dávam si ju na noc a po tom týždni som si na ten zápach zvykla :-). fakt som rada, že mi to po takej dlhej dobe zmizlo.

Dominika33

ahoj.mam 17 rokov a uz asi 4 roky ma trapia vyrazky na tvari.chodila som aj ku koznym.zlepsenie vsak bolo iba kratkodobe.nedavno sa mi na tvari objavili drobne vyrazky.ci uz na cele alebo licach.po zlych skusenostiach s doktormi som sa rozhodla zase raz skusat vsetko mozne.priblizne 3 mesiace pouzivam ruzovu vodu ,2 mesiace gafrovu mast s ichtamolom a 2 mesiace uzivam zinok a pred 3 dnami som bola na cistenie pleti u kozmeticky.na cele vyrazky uz nemam vobec a na licach uz iba miestami.nikdy som si nemyslela ze mozem mat taku cistu plet po tom ako hrozne to predtym vyzeralo.neviem ci to niekomu z vas pomoze ale mne to pomohlo velmi.

simona.

karioll az take hrozné to nieje ale neviete mi niekto poradit este nejakuu vodicku krem hocico co vám zabralo????...

simona.

ahojte uz dlho mam male vyrazky po cele uplne ho mam nimi zasiate:) niektore su biele ine su cervene ale su tam stale aj po vytlaceni teda po snazeni vytlacit ich...mam pocit ze sa to vobec nezlepsuje a stale to stoji a jednom mieste a ze mi pribudaju mam 15 rokov a od vyrobkov dr.hoj az po myslo kawar som vyskusala naozaj vsetko no nic diki za odpoved na moj maIL sssisula@azet.sk

jahankaa

mne sa zase robia male vyrazky pod prsiami, neviem co s tym mam robit...potim sa primerane pocasiu a hygiena je pre mna samozrejmost ako kyslik..som zufala...je to neesteticke a dost ma to aj svrbi...pomooooc:(

ku_bo

miska ahoj a ja mam tiez ten RSB a ty to jak dlho uz pouzivas?? a po kolkatich mesiacoch si videla zlepsenie??a jak casto to pouzivas za den?

miska

ahoj.ja som mala ten isty problem a nevedela som sa toho zbavit.tak som isla ku koznemu ktory mi predpisal RSB a antibiotikum v roztoku a este masticku.pravidelne to pouzivam a uz sa mi nerobia