Ahojte mam taky problem uz asi 3 mesiace mam neustale denno denne velky stres a uzkost prejavuje sa to busenie srdca,trasenie ruk a celeho tela , nespavost,nechuti mi jest , nic ma nebavi, proste uz 3 mesiace som nebola kludna v pohode,uz 10rokov beriem lieky na ukludnenie, obvodna dr.mi pri preventivnej prehliadke objavila krv v moci vra nie vela ale je tam, este cakam na kultivaciu moca dost ma to vydesilo neboli ma ani brucho ani pri moceni akurat mocimm malo cca 2-3 krat za den myslite ze ta krv v moci moze byt s toho velkeho stresu? Mate s tym niekto skusenost?
Krv v moči
Lenze bola som u gyn. Pred mesiacom kvoli svrbeniu v posve ktore som mala aj ja aj priatel, dala mi dalacin mast aj lieky, brala mi krv ta bola negativna z vytoku mi brala vyter to bolo negativne a ked mi brali moc mala som 10 dni po menzese a ta krv v moci ze je minimalna , moja sestra ma tu krv v moci od malicka tak ja neviem co to moze byt a ja aj malo mocim niekedy 2 krat za den a zase keby to je krvacanie s gyn.hladiska myslim ze by sa mi objavila krv alebo spinenie ale ja som mala v moci minimum cervenych krviniek fakt neviem
Lucka 111,áno,uvažuješ správne,môže to byť aj gynekologická záležitosť-koniec,začiatok menzesu,náhodne krvácanie,...takže vyčkaj na výsledky a nestresuj.Aj keby sa tá krv potvrdila,to ešte nie je 100% istota,tú môže potvrdiť alebo vyvrátiť len urológ zo STERILNÉHO moču,kt. Ti na urológii odoberú.
To budú obličky, taká chronická renálna insuficiencia nebolí, býva odhalená náhodne pri bežnom vyšetrení. A áno, veľa stresu ti určite nerobí dobre...
Nuz na rozne naklazy urinarne je dobre pouzivat napr D-manozu, co ich doslova vyplavi, oreganovy olej na candidy, citricidal na rozne bakterie, a tiez Berberine, co tak isto rozne urinarne infekcie potlaci. Mozes mat aj vodne parazity, na to treba protokod dr Huldy Clark, co mozes dostat doma napr od firmy Jukl pod menom Protiparazitalny balicek.
Tym sa da zbavit az vyse 80% roznych parazitov za 20 dni, ked to pouzivas podla rozvrhu, co s tym prichadza.
No lenze ak budem mat vysledky negativne co si myslim ze aj budem kedze ma neboli brucho ani pri moceni co to moze byt potom neviem ci krv v moci by mohlo byt aj d gyn.hladiska
Obličky !
Zo stresu to určite nemáš,počkaj si na výsledky kutivácie.Ak sa aj tam potvrdí,pošle Ťa na vyšetrenie k urológovi,tak nestresuj.