ahojte, cez internet som sa spoznal s jednou holkou, bolo to nejako začiatkom tohto roku
no a od začiatku sme si rozumeli, jediný problém bol ten že sme od seba príliš ďaleko (200 km), a byť spolu natrvalo by sme mohli byť najskôr za 3 roky
aj tak sme sa to rozhodli skúsiť, no po mesiaci ešte keď sme sa ani nestihli stretnúť mi napísala že bude lepšie keď to ukončíme, že na to nemá
mala totiž dosť problémov, bola z nich psychicky vyčerpaná, ostal som však pri nej, nech si to najskôr dobre premyslí
mali sme sa radi, jediný problém medzi nami bola vzdialenosť
nakoniec tie jej problémy prestala zvládať, bolo toho na ňu veľa a kvôli tomu a aj kvôli vzdialenosti to ukončila
ja som najprv nechcel, no potom som si uvedomil že to asi naozaj bude lepšie, sama povedala že "možno niekedy"
takže príčina rozchodu bola len vzdialenosť, ale aj tak si ma vymazala z priateľov všade kde sa dalo a nekomunikuje so mnou (nechce), aj som jej povedal že by som chcel byť aspoň kamarát, ale ona asi nechce
chcel by som sa spýtať či je v budúcnosti nejaká šanca kedže som bol stále pre ňu úžasný, koniec bol len kvôli vzdialenosti, a inak je dosť možné že niekde tam pôjdem po škole žiť a pracovať, akože nič neplánujem, uvidím čo bude, len či by to bolo možné
no a tá hlavná otázka: myslíte že sa časom bude chcieť aspoň kamarátiť? nenamotali sme sa na seba ani nič, v podstate medzi nami skoro nič nebolo, chyba nebola ani v jednom z nás...tak nechápem prečo si nechce ani len písať
Kamarátstvo po rozchode?
Mozno jej na to prisiel frajer :-)
Možno s tebou len zabíjala veľa voľného času, ale už ho nemá alebo ju to prestalo baviť.
No vsetko to su len dohady. Asi tak by som to zhrnula, kto chce byt s niekym tak sa mu ozve a je s nim v kontakte. Proti muru je ist zbytocne. Ak si nechce dat pomoct mozes sa aj na hlavu postavit a nic nezmozes. Zi si svoj zivot a uzivaj si leto a vsetko. Ak ona bude uz niekde inde psychicky tak sa sama ozve. Ak si ty na nu spomenies ked sa prestahujes tak sa mozes len tak ozvat. Nic ti v tom nebrani. Ale nemaj ocakavania. Moze sa to vyvinut vselijako. Ona spalila nateraz mosty, mozno casom sa budu dat obnovit, ale musia obe strany chciet...
aha, tak nedal som "rozchod" do úvodzoviek, zabudol som :D
Ahgni: presne to povedala, že nemá na to silu, že by to asi nezvládla, a takisto mi dosť pripadá ako ten typ čo vravíš, so svojimi problémami sa väčšinou nikomu nezdôveruje, že nechce aby si tým druhí zaťažovali hlavu len kvôli nej, ďalej čo mi povedala že možno aj bude lepšie keď bude sama (vraj ľuďom ubližuje)
Takže ma vlastne vymazala aby ma vyhodila z hlavy? lebo veď sme sa ani nevideli, rozhodne sme sa na seba nemohli namotať...
LMarika: ešte pár dní pred koncom mi hovorila aký som úžasný, aj som sa jej spýtal čo jej na mne vadí, či som niečo neurobil, ona povedala že som skvelý ako vždy, len vraj tá vzdialenosť a že nevládze, že možno niekedy potom keď budeme môcť byť spolu
idylka: viem, preto som dal rozchod do úvodzoviek, takisto to veľmi nepovažujem za rozchod kedže sme spolu vlastne ani neboli, ale nechápem prečo si už so mnou nechce ani písať, od začiatku ako sme sa spoznali sme si písali aj celý deň ak sme mali čas
LMarika to uplne vystihla:D
Naživo ste sa nikdy nestretli, takže ani o rozchode nemôže byť reč. Jednoducho nemá už záujem o teba, ani o kontakt s tebou.
Ahoj. Podla mna sa bud nechce trapit aj kvoli vam tak radsej ta uplne vymazala zo zivota, mozno je samotrpitelsky typ a mysli si, ze si nezasluzi stastie, ze nema uz silu nic riesit, ze to nevyjde...zena si moze vymysliet vselico a jedine ona ti to moze vysvetlit. Po case sa jej podla mna ozvi ak este ty budes chciet, nemas co stratit.
To mi pripada od tej zeny ako nejaka vyhovorka... zda sa, ze nechcela narovinu povedat, co jej na tebe vadi a preco ta nechce. Tak si vymyslela, ze jej vadi vzdialenost. Zeny nikdy nic nepovedia narovinu, maju skor tendenciu pouzivat vyhovorky, ale aj chodit okolo horucej kase, podobne... a nechaju muzov, nech si domyslia. Muzom vsak treba vsetko narovinu, inak to nejde. A toto ona asi nevie. Z toho, co si napisal, usudzujem, ze ta nechce a nema zmysel pokusat sa o komunikaciu s nou, o kamaratstvo, o vztah, ked ona o toto zjavne nestoji. Netlac sa tam, kde ta nechcu, chod radsej tam, kde ta chcu. Urcite najdes taku, ktora bude o teba stat a aj pri tebe zostane, ale nebude to ta, ktoru tu teraz spominas.