Ahojte najprv vám poviem o čo ide. Ide o jednu babu. Teoreticky ju už dlho poznám keď som mal asi 16 tak som ju spoznal v tábore a bola to taká ,,taborova láska,, ktorá hneď po skončení opadla. 2 roky sme sa nebavili až potom som sa stretol s jej dobrou kamarátkou co tiež bola v tábore (aj ona má chcela :D) a aj tá spomínaná baba :). Začali sme sa baviť a dohodli ze pôjdeme von. Bol som veľmi rád s ňou a často sme boli aj s jeho dobrou kamarátkou. Aj teraz pracuje ako čašníčka. Avšak prišlo k tomu ze sme sa spolu na oslave vyspali (áno pomáhal ak alkohol).Mne sa to všetko páčilo ale na ďalší deň som sa choval inak. Bol som s ňou aj s tou dobrou kamarátkou a nebol som taký milý ani podobne a ona s toho bola zmätená. Avšak som ju chcel viac spoznať čiže som ju často volal von bol ju zobrať po práci a postupne sa to dostalo k bozkavaniu a tomu takému povedzme randeniu. Ale prišlo aj do toho ze poznám jednu babu už 5 mesiacou mali sme nezavaznu vzťah proste mali sme sex ale zároveň aj chodievali von. Sem tam som ju spomenul (je preč vo Fr) neuvedomoval som si ze to neni pre každého až tak príjemné ale brala to v normale. Ale k veci prečo som vôbec vytvoril tému je ze nedávno sme sa boli kúpať aj s kamarátmi s ňou a tou dobrou kamarátkou na začiatku to bolo super sranda aj nôžky a tak ale potom spomínala ze som modelkou (áno moja práca) a vadilo mi to lebo to často spomínala ale ja vôbec miesto toho aby som jej povedal ze mi to vadí som sa odpakoval von s vody a šiel si písať s tou babou vo Fr. A potom som to s touto babku riešil tak bobo cez správy a dnes sme boli spolu v čajovni aj s tou dobrou kamarátkou a ona sa so mnou ani nebavila tak som sa divil. Tá dobrá kamarátka odišla a s ňou aj ja ona ostala čakala mala ísť na hody alebo čo. No a som sa pýtal tej dobrej kamarátky ze preco bola taká tak mi vysvetlila ze spomínam tu druhú s FR a ze ona nevie čo si ma myslieť ze sa správam milo potom vyzerám ze ziarlim a tak. Nechápal som až kým som dorazil domov. Uvedomil som si ze ta baba vo Fr je tam a je zbytočné niečo s ňou riešiť a babu co mam ozaj rád takto odtlacam. Otázka spočíva v tom ze mi poradiť ako to vyriešiť som rozhodnutý byť s ňou len neviem ako to najlepšie vysvetliť tak mi dúfam poradíte. Prijmem každý koment
Vie mi niekto poradit / pomoct?
Píšem cez mobil a nedbam na chyby. Ospravedlňujem sa. Čo som predošlým momentom chcel povedať je ze som s toho úplne zmätený. Po tom ako som sa uvedomil a jej ospravedlnil bola znova milá a boli sme znova ako partneri. Avšak po asi 5dnoch ma to donútilo sem znova napísať. Išlo o to ze sme s kamarátmi chceli ísť do čajovne a nemal som ani tušenia ze tam bude aj ona s kamarátkou. Ako sme prišli som si ju všimol tak som ich pozdravil a jej som chcel dať pusu. Ale ako som sa približoval tak sa uhla a ze jej nedám písu tak som nechápal a pýtal sa jej ze ci som niečo spravil. Neskôr ako odchádzali tak som bol pripravený sa s ňou rozlúčiť avšak skôr než som sa postavil tak ma odzdravila tak chladno iba kyvnutim. Nepochopil som to tak som jej písal ci som niečo spravil lebo tomu nerozumiem ona ze som nič nespravil. Tak som jej povedal či sa o tom neporozpravame a povedala ze dobre. a teraz Len otázky ze preco je taká chce mi oplatit to aky som bol? Že raz milý a na ďalší krát hnusny? Prečo keď som prosil o odpustenie a uvedomil si svoje chyby bola takát? Ja viem ze som sa choval ako idiot ale prečo keď chcem byť s ňou a ona vás bozkava, chce vás pri sebe a všetko robí dakedy takéto niečo? Prosím chcem seriózne komenty nie nejake narážky aký som ja vďaka predom
Mladusik19 prečo píšeš ako hotentot? Úplná hatlanina a nemá to ani hlavu ani pätu.
Potrebujem pomoct lebo neviem čo sa stalo bola mil. Bozkavali sme sa aj všetko super ale včera sme sa stretli náhodne achcel som ju pozdraviť pusou a tak no ale.Usmievala sa ale bránila sa a nechcela tak mi to prišlo divne aj potom keď odišla tak sa len tak sucho odzdravila neviem mám problémy v rodine a som tým pádom zmätený potrebujem podporu a to hlavne od nej neviem čo mám teraz robiť
Sorry cítim sa zlé a možno preto mám blbe myšlienky ale takúto odpoved som hľadal ďakujem
Strašne chaoticky píšeš. Nemusí byť predsa nonstop cukríčková. Áno, je to normálne.
idylka
Ja viem ze to sa mam rozhodovat sam a riadit sa podla seba ja som skor narazal na to ci sa mi to len zda chcem proste len vediet ci niekto mal podobne ze sa spravala uzasne bola mila bolo vidiet ze ma zaujem kedze sme sa obimali a vsetko. Len proste mi to prislo dnes chladne tak sa pytam ci to mal niekto podobne a je to proste len plany poplach ale dakuejm aj za tvoju odpoved
Akú radu chceš? Riaď sa podľa seba, je to tvoj vzťah, tvoje pravidlá, resp. vaše. Ak spravíš chybu, naučíš sa na nej nerobiť ju v budúcnosti...
Ahojte tak dopadlo to nad moje ocakavania veľmi fajn ospravedlnil som sa že som sa spravil ako urazený blbec a neplnoletý. Odpustila a akceptovala to a potom to bolo super boli sme spolu dali sme si taký ten zahojujuci bozk boli sme vencit a bola úžasná keď sme zastavili tak sme mali ten čas na seba pobaviť sa bozkavat a však viete :). Ale deň na to (dnes) neviem ona ešte ma školu ja už po maturite a prajem jej vzdy aby dala dobre testy a pomáham jej to sa aj vždy poďakovala ale potom keď ide do práce tak poviem napríklad nech ti to rýchlo ubehne a ona ze v to dúfa. Možno si to len nahováram a je normálna nie ako baby co milujú svojho partnera od prvého bodku co sa mi páči a som iba trochu človek čo moc žiada. Dlho som normálny vzťah nemal a nechcem to pokaziť hlúposťou. Ziarlivy nej som viem robiť kompromisy a podobne. Iba chcem sa opýtať či ste to niekto mali podobne viem ze nemôžete vedieť ako to béreš ta baba alebo čo len chcem aj pár rád do vzťahu. Prosím môj vek berte stranou na svoj vek mi veľa ľudí hovorí že som veľmi rozumný aj ohľadom myslenia ale pri téme vzťahy mi to tak nejde lebo som bol vždy kvôli inému chlapovi odkopnuty ale to sme boli ešte teenageri. Ďakujem predom.
LMarika
Hehe možno to tam je zle napísané ona je čašníčka (chodievam ju zobrať s prace) tá s FR je staršia o 4 roky a robí niečo oveľa iné ja robím model a a vadilo mi ze ma tak v kuse nazyvala. Ale k veci máš obrovskú pravdu a k tomuto som dospel ze ju chcem až teraz a predtym ako idiot som sa správal neodmerane vďaka za radu
Tak sa prestan spravat ako schizofrenik s rozpoltenou osobnostou - raz tak a raz tak, prestan sa spravat ako clovek, ktory je raz mily k tej, ktoru chce ziskat a potom o par minut zase chladny a odmerany, vyvolavajuci ziarlivost pisanim si s inou. A co, ze je modelka? Ved aj modelka potrebuje chlapa, ak je zdrava a sex s tebou sa jej asi pacil a aj ty sa jej asi pacis, ked s tebou chodi von a aj na kupko. Tak kde je problem? Problem je v tebe, ze raz sa k nej spravas, ako keby si ju chcel a inokedy, ako keby si ju nechcel a ona potom nevie, na com je. Nie si ty nahodou vodnar?