Mokvajuca chrasta

Príspevok v téme: Mokvajuca chrasta
martinaZV

Ahojte, potrebujem poradit moj 4 rocný syn pred par dnami spadol na bicykli a rozbil si kolienko. Zacalo sa to pekne hojit ale v noci ked spi tak sa mu to nalepilo na paplon a rano to bol boj a zacalo mu to mokvat, poradte co s tým mam robit. Snazila som sa ho nezakryvat ale on bez toho nezaspi aj som mu nohu spod paplona vyberala ale aj tak si ju strcil naspat.l Som zufala takto sa mu to nezahoji ani za rok :(

Poster

Mna tak napadla varianta paplonu s dierou. svagor mal operovane koleno a musel mat nohu v jednej polohe a v noci mu to robilo problem a vyskusal paplon s dierou a spalo sa mu pohodlne a nohu mal tak ako mu kazal doktor, vyskusaj nemalo by sa mu to na to lepit

martinaZV

No on to musi mat odokryte bol to skaredy pad tak na sitie ale nemali mu to ako zisit ked ze mal rozfrancovanu kozu naokolo preto sa mu to musi vetrat a musime to pravidelne cistit aby sa mu to nezapalilo je to hroza a des

apotex

na takéto rany zaberá UniGel APOTEX skús si to vyhľadať na internete. myslím že ho majú v akcii v dr max teraz. stačí to natrieť na ranu a prelepiť náplasťou ale nie tak aby to bolo tesné, musí to byť úplne navoľno lebo inak by sa tiež ta náplasť prilepila k rane. hojí to veľmi rýchlo a je vhodný práve na mokvavé rany.