V sobotu som v Merkury market Zvolen nakupoval material a prekvapil ma velmi arogantny pristup pokladnicky.Ak niekto viete email na riaditelstvo spolocnosti dakujem za ochotu pomoct.
Kam podat staznost
a pre objektívnosť by nebolo zlé tak-trochu popísať situáciu tu na nete, aby sme aj my ostatní vedeli....
inak....ja keď chodím do Kauflandu, neni deň, aby ma nevytočili /ale nie správaním ale tým že ma pravidelne okydávajú na cene/ ale chválabohu je moja myseľ chytrejšia ako ich pokladňa...VŽDY na to prípdem a pýtam na infopulte peniaze späť!!!!
urcite sa stazovat...tebe to nepomoze ale ak to vsetci budu ignorovat tak za chcilu sa tak budu spravat vsetci...
tuto je aspon vidno aki sedlacky sme to narod ked ideme riesit to ze si niekto dovoli sa stazovat....
Súhlasím s tasty. Už ti to môže byť jedno teraz, ale ty sa radšej chceš ísť pomstiť. To ti až tak veľmi ublížila?
Inak kebyže mám nejaký problém, išla by som za vedúcim danej pobočky.
A co divite, vsak ide o polsku firmu..neprijemne spravanie musi byt povolene filozofiou firmy, pretoze inak by to boli len ojedinele pripady zlyhania jednotlivca a nie pravidlo. Podla mna so staznostou neuspejes, pretoze merkurymarketu je zakaznik ukradnuty, hlavne ze sa tovar preda.
nepocuvaj ich a stazuj sa. vela ludi ma s tymto obchodom neg. skusenosti a hlavne s personalom, je drzy a su to flakaci. inak som dost dlho nevedela ale tovar ktory si tu zakupite si mate sami na mieste odkontrolovat, lebo tu to nie je uloha skladnika, on vam tovar len vystrci pred dvere a rychlo zabuchne, nahodou aby nemusel pomahat s nakladanim a to ani zenam. cize vasa chyba, vasa zodpovednost, vymenit na vase naklady, no katastrofa. uz davno neplati - zakaznik nas pan. ludia nehnevajte sa ale kazdy mame svoje problemy a zakaznik za ne nemoze a ked sa niekomu nechce robit alebo je s pracou nespokojny, nemusi pracovat. nikto ho predsa nenuti. rozhodne sa stazuj, ak sa zamestnanci nevedia spravat v praci, treba ich to aj takymto sposobom naucit.
Slabí ľudia sa pomstia,
silní ľudia odpúšťajú,
inteligentní ľudia ignorujú.
a ešte dodám ľudia so zdravým rozumom si to na mieste vydiskutujú ;-)