Prosím Vás o radu.....pre niekoho je to v podstate velmi jednoduché...pre mna najzložitejšia vec na svete :) nemám moc skúseností vo vzťahoch a práve jeden vážny začínam a je to ten na celý život....velmi mi na tom záleží....je to len na začiatku (1 mesiac) ale poznáme sa už tri roky, vo všetkom si vyhovujeme a velmi sa milujeme....problém je v tom že neviem ako potešiť ženu tými bežnými maličkosťami.....neviem to tak prirodzene, všetko mi treba hovoriť ako a kedy mám spraviť...myslím prekvapiť ju niečím okrem kvetov, niečím nečakaným....poradte čo ženy tak najviac poteší a urobí štastnými?
Ako potešiť ženu
podľa mňa je to skoro jedno, takto v začiatkoch poteší hocičo milé :-) hlavne ale to potom z ničoho nič neutni - všimla by si to a myslela by si, že ju už neľúbiš :) (takže vlastne je možno aj lepšie to nepreháňať, lebo je to pre väčšinu mužov dlhodobo neudržateľné, no žena si na to medzitým zvykne a potom, keď je toho pomenej, tak jej vŕta v hlave, čo sa stalo :D )
ale k nejakým konkrétnym tipom - samozrejme také veci ako západy slnka či prechádzky pri mesiačiku ;) drobná sladkosť alebo hocičo, čo ti ju pripomenie, keď nakupuješ (ovocie...), sviečky, pohľadnica, lístoček s odkazom, kvet, obrázok kvetu (tým myslím že jej napr. v priebehu dňa pošleš v sms alebo cez net niečo také). ak má rada knihy, tak kniha. nepíšeš vek ani nič, no zdá sa, že ste ešte mlaďasi. tak čo ja viem, ak rada nosí rôzne bižutériové náramky či náušnice, tak niečo také je tiež super. alebo kľúčenka. a potom také tie veci typu podržať dvere, všímať si, či jej nie je zima, či nie je hladná/smädná, ak ste niekde na výlete... no ako vravím, takmer hocičo sa ráta, ak je to z lásky ;)
zamysli sa nad tym co ma rada a v suvislosti s tym jej priprav prekvapenia... ak ma rada hory, tak vymysli na vikend vylet niekde kde este nebola ale nepovedz jej nic dopredu aby to bolo prekvapenie. Ak oblubuje masaze a sauny tak ju zober do wellness centra a obcas to preloz aj niecim novym pri com zazije nove emocie a spozna nieco nove. Nemusi to byt drahe, priprav nieco na olovrant, zober ju na prechadzku a ked budete na nejakej peknej luke tak rozbal deku a spravte si piknik. Proste drobnosti, hlavne nesedte pri telke a uzivajte si mladost.
Delete 2 ...to je síce dobrý nápad ale na toto sa asi nepýtal :)))
Každá žena je iná to sa nedá tak všeobecne povedať, ak ju poznáš už 3 roky čo to by si o nej mal vedieť. Myslím tým nejaké záľuby a podobne. To by som o nej musela vedieť viac aby som ti poradila nejak konkrétne :)
tak toto problém nie je :)
Orgazmus by som skúsil :)