ahoj ,mam taky problem,dnes som sa prihlasila na moj fb ucet,a co nepozeram a nevidim,nejaky cudzinec z indie a z vladnej organizacie ma akoze sleduje ,poznate to,co je napisane pod titulkou ze sledovanie ´-sledujuci,velmi som sa zlakla a neviem co mam teraz robit,nechapem tomu vobec,stava sa to aj vam ?je to normalne?lebo premna nie..
FB sledovači
az mi tak odlahlo,ze niesom jedina,lebo som bola uplne mimo z toho..a trosku este som..
vas ten fb este bavi ludia? ved to je pointa celeho fb - sledovat a byt sledovany.
Áno, stalo sa to už aj mne a určite viacerým. Dokonca sa mi stalo aj to, že som si všimla, že odoberám človeka, ktorého vôbec nepoznám, a tak som si ho odstránila z odberu, dostal sa tam omylom. Možno tam máš nejakú peknú fotku a dal ti odber, lebo sa mu páčiš. Všetko je možné.
viem ako to funguje.ale nechapem preco akurat mna ..beznemu obycajnemu cloveku ,je to normalne?
Jednoducho si zablokuj možnosť odoberania a rovno aj toho človeka. Znamená to len to, že tak ako sa tvoje príspevky zobrazujú tvojim priateľom, tak sa aj tomu cudzincovi zobrazujú, len s tým rozdielom, že jemu iba to, čo je verejné v tvojom profile.
preco akurat mna,odkial mna ,nechapem to..ale asi to beriem prilis vazne..ale aj tak je to divne..
ja tiež nerozumiem čo znamená to sledujúci.