S manželom sme obaja veriaci a preto sme pred svadbou spolu nemali sex. Lenže už sme vyše roka vo zväzku a stále nič! Ja som sa ho aj snažila zvádzať, ale on sa aj sprchuje sám. Vlastne som ho ešte nikdy nevidela nahého a hrozne ma to trápi. Iba v plavkách na spoločnej dovolenke. Spíme v jednej posteli a maximálne sa pobozkáme. Prosím pomôžte mi!
Žiaden sex po svadbe, som zúfalá
Fakt som asi 3 minuty rozmyslala, či je to realny problem, alebo si niekto len robi srandu. Ale pokial sa toto važne deje v nejakej rodine, tak to nechapem, čo je tvoj manžel zač.
Nechcem stavať sex na 1. miesto, ale ja by som sa rozviedla, toto nie je normálne.
Ja asi zijem v 18 storoci ci sa mýlim? :O pokiaľ dobre viem pise sa rok 2015
...tak sa radsej ide modlit do obyvacky..sorry ale to znie ako zo zleho filmu. Je pekne ze ste pockali do svadby ale toto uz fakt nieje normalne, ak aj planujete deti, tak sa inak ako sexom nespravia alebo si chce tvoj manzel deti adoptovat? Rozhovor je isto na mieste alebo rovno poradna alebo sa porozpravajte o tom s knazom, i ked mne by to bolo nanajvys neprijemne. Podla mna sa cirkev nema do toho co starat a toboz nie ak ste manzelia. ..Drzim palce.
On o tom nerozpráva. Spýtam sa ho a on že ešte je skoro a viac o tom nehovorí alebo že mám hriešne myšlienky. Nič z neho nedostanem. Ak ho aj otravujem, tak sa radšej ide modliť do obývačky.
A co takto sa s nim porozpravat? Normalne to nie je. Mozno ma nejake sexualne problemy.