Dobrý deň. Už dlhšiu dobu mám problém s neustále sa opakujúcim sčervenaním penisu (fliačkami), tvorením smegmy pod predkožkou, lúpaním kože, zníženou citlivosťou žaluďa a niekedy aj jemnučkým štípaním pri dotyku alebo močení. Ani si už nepamätám kedy to prišlo no viem že sa to vždy rapídne zhoršilo po masturbácií. Keď som ju na pár dní vynechal tak to takmer zmizlo avšak časom sa to znova objavuje (periodicky?). Neužívam žiadne lieky okrem 1 tablety denne proti alergií (Alerid), nebol som chorí už niekoľko rokov takže môj imunitný systém by mal byť v poriadku myslím. Pravidelne cvičím (a beriem popri tom len legálne kúpiteľné doplnky) a behávam, netrpím nadváhou a hygienu dodržiavam a sprchujem sa aj 2x denne podľa aktivít. Penis som často umýval aj mydlovou vodou s čím som ale prestal lebo to vraj nie je dobré pre pokožku no snažil som sa eliminovať rybací zápach. Nestriedal som nikdy partnerky rad za radom. Teraz ale mám novú priateľku s ktorou by som chcel už aj začať sexuálne žiť no kvôli tejto veci sa do toho bojím ísť. Viem že fórum a internet mi nenahradia návštevu u odborníka ale chcel by som to najprv skúsiť touto cestou a ak niekto trpí alebo trpel podobným problémom tak vás prosím o radu, ďakujem. Aktuálne si mastím žaluď masťou MultiGyn Actigel ktorý je ale určený ženám na vaginálne použitie. Canesten som tiež skúšal ale neprišiel mi veľmi účinný. Mám v zálohe ešte masť z repíka.
Červené fľaky na penise, smegma, lúpanie kože, citlivosť + FOTO
a máme tu aj tému s vyfoteným ženským orgánom, hľadajte :-D
keďže sa mi na mojom prehliadači posúvajú riadky, stáva sa mi, že kliknem na vedľajšiu tému a ajhľa, nahý vták!!
Nič proti niektorým komentom, ale keď niekto klikne na tému "Červené fľaky na penise, smegma, lúpanie kože, citlivosť + FOTO", čo čakáte, že tu budú hrajúce sa mačiatka?
vôl25, toto skutočne nie je miesto na takéto fotečky...
Prepáčte, ešte k tomu veku. Mám 23 rokov.
Vyzerá to ako spálenina alebo mechanické poškodenie. Buď veľa masturbuješ, alebo je tam nejaký patogén, na ktorý takto precitlivelo reaguješ. Daj si dva-tri týždne pauzu, omývaj si to v repíkovom odvare, nenos tesnú bielizeň, nenos farbené odevy (rifle), na pranie používaj neparfumované jemné prostriedky, a ak sa to nezlepší, musíš s tým ísť k lekárovi, rovno na kožné.
No vidím, že inteligencia príspevkov zatiaľ nepresiahla rozum 13 ročného dieťaťa. Môže sa vyjadriť niekto aj k veci? Niekto kto podobný problém mal. Ďakujem.
pozor na tie maste, moze sa ti z nich scvrknut vtak.
jednoznacne mas morbus avis, s tym treba okamzite utekat k urologovi, rozsiri sa to casom aj na testes a odtial zasiahne aj prilahle useky, cize cely rozkrok, pokozku okolo ritneho otvoru, stehna, brucho... uz davno si mal byt u odbornika, toto tu nie je miesto na riesenie tvojho problemu.
sorry, ale na tvojho holého vtáka fakt nie som zvedavá!!!
Koľko máš rokov? Vyzerá to fakt strašne.