dobry večer ludkovia..Napadla ma taka téme na diskusiu..Mate aj vy taku lásku ktorá nebola nikdy naplnena,človeka ktoreho ste nadovšetko milovali na ktoreho ste nikdy nezabudli??Mohla to byť kludne aj prvá laska
Nenaplnená láska
Áno, stalo sa. A stále tú osobu milujem istým spôsobom. Aj keď mi pár krát riadne ublížila, nedokážem na ňu zabudnúť a ani nechcem. Prišla by som o veľmi krásne spomienky.
Ano, milovala som ho a milujem ho tak silno, že kým som ho nespoznala, ani som netušila, že som schopná lásky až takto intenzívnej...Bohužiaľ vzťah s ním bol veľmi deštruktívny, ničil ma a po ďalšom z mnohých extrémov, ktorý má takmer utrápil som to skončila. Nezabudnuteľne sa mi vryl do srdca, neprejde deň, kedy by som si naňho nespomenula, nerozmýšľala, ako sa má. Ale milovať človeka je možné aj keď nie sme spolu, ak ma ten vzťah zabíja.Pomaly sa vyrovnávam s tým, že takto milovať už nebudem asi nikdy nikoho...Aj keď ktovie...
Spoznal som ju na strednej a zamiloval som sa prvý krát čo som ju uvidel a celý čas čo som ju spoznával to vo mne stále rástlo a rástlo. Teraz je to 6 rokov po strednej a stále na ňu občas myslím je to pre mňa ideál dokonalej ženy a porovnávam si ju v hlave s inými. Stretol som ju aj minulý rok a stačil iba jej úsmev a moje srdce začalo búšiť ale má už 9 ročný vzťah nejak a zo skvelým chalanom, ktorý je pre ňu lepší ja len dúfam, že stretnem dakoho v živote čo vo mne vzbudí ten pocit a bude to už vzájomné.
nemam. tie, co skoncili mali skoncit, to chapem. najhorsie je to natahovanie akoze vztahu, to uz vyznam nema.
Mám a nie jednu :)