Velmi ma to zoziera

Príspevok v téme: Velmi ma to zoziera
julkqa

S priatelom sa pozname 5 rokov.Pred 4 mesiacmi odisiel pracovat do zahranicia. Od vtedy si na fb pridal kopec kamosiek, s ktorymi pracuje. Vzdy mi hovoril, ze si nezela, aby som mu prispievala na nastenku nejakymi komentami, alebo citatmi, ze to nema rad.Jeho kamoska mu tam vsak dava citaty a ked som sa ohradila povedal mi, ze mu nemam snorit po jeho nastenke, ze on mne tiez nesnori. Ze s nou nic nema. Tak som mu povedala, ze nech si ten status zmaze, co odmietol. Viem, ze ze je to blbost ale mrzi ma to velmi, ze sa tak chova. Co si o tom myslite?

Moireal

Ja som jak verklik ale facebook je najvacsi shit lebo je navykovy a vsetko co je navykove berie ludom slobodnu volu, meni ich spravanie, cize im to skodi lebo to z nich robi niekoho, kym niesu. Zruste si to a mate pokoj. Potom sa mozete venovat dolezitejsim veciam ako je vas spominany vztah.
Ved komunikovat mozete aj cez skype, icq, ktore tu boli ovela skor ako facebook a ziadne skody nepachali. Facebook je zverejneni sukromia, je to ako mala hlupa dedina, kde "kazdy kazdeho pozna" a pritom nevie ozaj zhola nic o tom cloveku, lebo sa tam kazdy pretvaruje. Howgh.

KOfina

Tak k tomuto sa nejdem radsej ani vyjadrovat. Najprv som rozmyslal, ze aka nastenka ci ako volakedy komunisticke boli az potom som pochopil, ze to zas ten vydrbany facebook

Najčítanejšie články