Ahojte.. len tak ma zaujima po kolkych rokoch co ste boli vo vztahu ste svoj vztah posunuli dalej (svadba)... ja som so svojim viac ako 5 rokov ale svadba je este asi v nedohladne.. zaujima ma to aj preto, ze ci Vam nahodou aj take dlhorocne vztahy nahodou nestroskotali tym, ze sa nehovorilo o ziadnej svadbe a ze ste sa celkovo po tolkych rokoch neposunuli na vyssiu uroven vo vztahu. Dakujem za odpovede.
Po kolkych rokoch chodenia ste sa brali?
Ahoj, my sme spolu 4 roky, svadbu zstiaľ nechystáme (máme 20 a 23 rokov)... Máme predstavu, že keď svadba, tak niekde v exotike, potom len menšia hostina doma, nato ale musíme zarobiť najprv :) nepíšeš, koľko máte rokov, ale je rozdiel, keď ste spolu 5 rokov od tvojich 16-tich napríklad, alebo 25-tich :)
Ja by som to až tak čierno-bielo nevidela. Nie sme síce s priateľom zobratí, ale povedali sme si, že načo sa ponáhľať, je to viac-menej len oficiálnosť. Chceme to spojiť s výmenou občianskeho alebo so sťahovaním, kebyže si ideme brať hypotéku, alebo s inou udalosťou, kde to bude spojenie príjemného s užitočným. Oslovujeme sa bežne muž a žena.
Nepíšeš, či ste sa už o tom rozprávali a nechcel to, alebo to len nikdy nespomenul. Porozprávaj sa s ním a ak neuvažuje o manželstve, tak zisti dôvody. Možno bude mať rozumný argument, prečo ešte nie. Inak by som ale nevidela dôvod nepokročiť vo vzťahu ďalej.
Ja som sa ozenil po 2 rokoch, lebo som ju miloval aj stale milujem a chcel som si ju z lasky este viac k sebe priputat. Kamoska zila s tym svojim od 23 rokov az do 35 a potom ju odkopol a nasiel si mladsiu. podla mna takto vela skonci, ked sa do 3 rokoch nevydaju, lebo ti chlapi nemaju skutocny dovod sa neozenit, vsetko su to iba trapne vyhovorky, aby si pockali, ci nestretnu nieco lepsie a dovtedy aby mali servis okolo seba...