Po kolkych rokoch chodenia ste sa brali?

Príspevok v téme: Po kolkych rokoch chodenia ste sa brali?
katka4789

Ahojte.. len tak ma zaujima po kolkych rokoch co ste boli vo vztahu ste svoj vztah posunuli dalej (svadba)... ja som so svojim viac ako 5 rokov ale svadba je este asi v nedohladne.. zaujima ma to aj preto, ze ci Vam nahodou aj take dlhorocne vztahy nahodou nestroskotali tym, ze sa nehovorilo o ziadnej svadbe a ze ste sa celkovo po tolkych rokoch neposunuli na vyssiu uroven vo vztahu. Dakujem za odpovede.

Ria_94

Ahoj, my sme spolu 4 roky, svadbu zstiaľ nechystáme (máme 20 a 23 rokov)... Máme predstavu, že keď svadba, tak niekde v exotike, potom len menšia hostina doma, nato ale musíme zarobiť najprv :) nepíšeš, koľko máte rokov, ale je rozdiel, keď ste spolu 5 rokov od tvojich 16-tich napríklad, alebo 25-tich :)

[zruseny37]

Ja by som to až tak čierno-bielo nevidela. Nie sme síce s priateľom zobratí, ale povedali sme si, že načo sa ponáhľať, je to viac-menej len oficiálnosť. Chceme to spojiť s výmenou občianskeho alebo so sťahovaním, kebyže si ideme brať hypotéku, alebo s inou udalosťou, kde to bude spojenie príjemného s užitočným. Oslovujeme sa bežne muž a žena.

Nepíšeš, či ste sa už o tom rozprávali a nechcel to, alebo to len nikdy nespomenul. Porozprávaj sa s ním a ak neuvažuje o manželstve, tak zisti dôvody. Možno bude mať rozumný argument, prečo ešte nie. Inak by som ale nevidela dôvod nepokročiť vo vzťahu ďalej.

poradko

Ja som sa ozenil po 2 rokoch, lebo som ju miloval aj stale milujem a chcel som si ju z lasky este viac k sebe priputat. Kamoska zila s tym svojim od 23 rokov az do 35 a potom ju odkopol a nasiel si mladsiu. podla mna takto vela skonci, ked sa do 3 rokoch nevydaju, lebo ti chlapi nemaju skutocny dovod sa neozenit, vsetko su to iba trapne vyhovorky, aby si pockali, ci nestretnu nieco lepsie a dovtedy aby mali servis okolo seba...