Dobry den, RNG.
Nie som registrovana, neda sa mi prispiet do tvojho prispevku. Poradis mi prosim?
Neviem, preco sa mi neznizuje vaha. Je roky stale rovnaka nech robim co robim. Navonok je na mne vidiet ubytok vahy. Aj oblecenie obliekam uz mensie velkosti. Ale vaha sa mi napriek vsetkemu nehybe nadol. Stale je rovnaka. Napriklad: prv som obliekala iba velkost c.50. Teraz obleciem v pohode velkost c.42. Niektore veci c.44 alebo 46 podla toho aky je to strih a podobne (ale to skor iba kvoli vacsim prsiam a zadocku. Na pase a inde mi je to volne). No vacsie cisla uz na mne lietaju, su mi volne. Ta vaha ma trapi preto, ze ju riesia vsetci lekari. Kazdy mi dokola - schudnite. Ale ja obmedzujem jedlo, jem menej sladkoati nez prv, mam aj dostatok pohybu. Vidim to na mensom obleceni. Ak sa ma niekto pyta, kolko vazim - hovorim ze 75kg. A kazdy mi veri. Lebo mam formovanu postavu. Prsia pas boky. Mam zensku postavu (pres.hodiny). Poslali ma aj na vysetrenie stitnej zlazy. Vsetko mam v poriadku. Stolica a moc su pravidelne. Pijem dostatok tekutin. Naozaj mi nikto netipuje vahu aku v skutocnosti mam (pod 90kg sa neviem dostat). Minule som bola u lekarky. Sestricka tam vazila jednu pani a mna. Ta pani vazila 67kg ale navonok vizualne bola gulicka (typ postavy jablko. Velke brusko a aj ked mala nohy ruky chude, uz celkovy dojem bol iny-proste obezita). No a ked sestricka povedala moju vahu tak ta pani zacala protestovat, ze to musi byt omyl, ze to nie je mozne (ja som vedela ze ta vaha je ok, ze tolko skutocne vazim. Lenze ja navonok naozaj nevyzeram na tie kila. Mala som na sebe obtiahnute veci, obliekam sa pritazlivo zensky. Takze v tej obtiahnutej suknicke, vysokych cizmyckach, opasok, obtiahnute s vystrihom tricko, bolerko som vizualne vyzerala stihlejsie nez dotycna pani ale vahovo bol medzi nami rozdiel takmer 30kg :( . Preto sa jej to nezdalo. Sestricka nas vazila este raz. Potom aj lekarka ked mi merala pas povedala, ze mam pas mensi takmer o 20cm od tej pani predomnou co bola a pritom o takmer 30kg navyse. Potom ma chytila za zadok stehna a povedala mi s usmevom, no viete, vy mate vahu rovnomerne rozlozenu vsade, mate prsia zadocek stehna lytka ai takze ako celok posobim sumerne pekne).
Poradis mi prosim RNG co mam robit aby som si znizila vahu? Uzivam trajentu milurit a este depr.lieky. Dakujem ti za rady RNG