Vystreľujúca bolesť krížov

Peterr11

Ďakujem Vám, že sa mi snažíte takto pomôcť, bol som na akupunktúre v pondelok. Pani akupunkturistka mi povedala: "spolu to vyriešime, majte to stále v teple." No lenže je štvrtok, mne to troška poľavilo, ale bolí to stále.
Známy môjho kolegu je fizioterapeut, skočím za ním keď to tak odporúčate.

Kýčera

Peter,masážne lôžko typu Ceragem.Je "príspevok" a PRÍSPEVOK,"odborník" a ODBORNÍK,tak si vyber ODBORNÍKA na tú akupunktúru,TEN TI POMOŽE!

neprihlasena

peterr11, akupunktura a akupresura su nezmysel. po prve - metoda bola vyvinuta na mrtvych ludoch. po druhe - rozne ucebnice akupunktury udavaju uplne odlisne body liecby (sami akupunkturisti nemaju jasno) a po tretie - kazdy clovek ma ine nervove drahy, takze akupunktura funguje len ako placebo alebo vobec.

preco nejdes k vystudovanemu lekarovi - fyzioterapeutovi, ktory aspon o anatomii a neurologii daco vie?

Peterr11

Ja už som sa objednal na tú akupunktúru, známa mi odporučila jednupani u nás a má aj dosť klientov, snáď bude dobrá.

odpovedam

na vystrelujucu bolest sa NEMA aplikovat teplo ani masaze, kym sa nevyluci nedostatocnost platnicky. peter, chod za lekarom, samoliecbou si mozes ublizit, hlavne ak nevies, na aku bolest sa co robi. tiez mam neprijemnu niekolko mesacnu skusenost s bolavymi krizami, chcelo to vela rehabilitacie aj liekov. tak radsej necakaj. ak ide o svalove uzly, o to lepsie, na to moze docasne pomoct myofascialny trening, ale to si ty sam urcit nedokazes. ak je to platnicka, tak masaz a teplo len podrazdia nervovu sustavu.

žaklína

A nemáte doma alebo niekde v okolí dostupné masážne prístroje alebo prístroje na úľavu bolesti? Tam kde nepomôžu lieky pomôže už len prístroj- moja skúsenosť.