Zena kozoroh a muz panna....

neviemktosom

a čo tak..hovoria na svadbu, deti? podla teba chcu mat rodinu ci ani nie? Lebo ja mam len 22 a priatel 24 a sme spolu kratko, tak taku debtau este neriesime..a vy ako? :)

ruza66

prekaza im primitivita...a ked ich do niecoho nutis...aspon toto ma teraz napada...a co sa tyka prejavy lasky...objime ma hocikedy, napriklad, ked umyvam riad, zozadu dojde a objime ma,,hehe to mam rada..

neviemktosom

to s ockom je uz ok...tak vam gratulujem ku vzťahu :) my sme spolu len od marca...ako to mám snimi vedieť? skús mi poradiť :)

ruza66

za ocka mi je luto....
my sme pomaly 4 roky...uz mame co to preskakane...ale je to v pohode, panny su super, len s nimi treba vediet!!! a vy ste kolko spolu?

neviemktosom

On je augustova, ale mala som ocka pannu - septembrovu, super človek, ale už zomrel, keď som bola malá. Ano nič nie je úplne dokonalé, ale dôležitá je tolerancia a rešpekt s úctou. Ja mám zatiaľ taký pokojný vzťah s ním, k nijakej vážnej hádke nedošlo, občas menšia výmena názorov, ale on je kľudnejšej povahy a aj som skôr taká impulzívnejšia, ale on to vie tak obrátiť, aby sme sa nehádali. Ja som spokojná zatiaľ, nie sme dlho spolu. A vy ste ako dlho vo vzťahu? :)

ruza66

hej hej, presne tak...sme taki pracoviti, az si neuvedomujeme, ze je tu ten druhi....ale vynahradime si to potom....presne ako pises...ty mas pannu septembrovu?? a inac, co sa tyka ten vernosti, tak sme verni, aj ja aj on...obcas hadky samozrejme su, casto na banalitach, ale nie je vsetko med lyzat!!!no nie??

neviemktosom

ruza66

Rozišla som s ním preto, lebo odišiel pred dvomi rokmi študovať do zahraničia. Hm, je mi smutno doteraz. A ešte čo som si všimla, zemské znamenia, ako aj panna, kozorožec, že sú pracovití a usilovní. Čo je dobre, ale niekedy uprednostní prácu predo mnou,to isté som mala aj s kozorožcom, ale tak mne to neprekážalo, lebo potom mi to vedel vynahradiť, že sme boli spolu dlhšie a tak. A mali by byť verní, aspoň ja som mala taký pocit, že ma nepodvádza/l :D

ruza66

ahoj neviemktosom...

diky, ze si napisala..aano, pannz su presne take, ako si napisala, nedavaju najavo svoje city, ale ciny to istia..hehe!!
a preco si sa rozisla s kozorohom??